skip to content
El Madrigal gaudeix de l’Alt Palancia
El Madrigal gaudeix de l’Alt Palancia

ACF FOTOGRAFÍA

Fins a 16 localitats han sigut protagonistes de Endavant Província davant Las Palmas

Una festa en honor a la comarca de l’Alto Palancia. Fins a 16 localitats castellonenques han sigut protagonistes de la iniciativa de promoció turística Endavant Província en el partit davant la UD Las Palmas en El Madrigal. Bejís, Benafer, Caudiel, Chóvar, El Toro, Gaibiel, Geldo, Higueras, Jérica, Matet, Pavías, Sot de Ferrer, Teresa, Torás, Vall de Almonacid i Viver han mostrat els seus encants al llarg d’una jornada inoblidable.

La jornada va començar a les 14.30 hores amb el menjar de directives del Villarreal CF i la UD Las Palmas al costat dels alcaldes de les 16 localitats promocionades, que es va dur a terme en el restaurant Entrelíneas del Madrigal. El menú va ser a càrrec del restaurant Thalassa de Viver, del restaurador Miguel Villalba.

Els aficionats van poder conèixer les localitats a través dels seus productes típics i de la seua informació turística en les carpes que es van instal·lar als voltants de l’estadi. Va haver també una degustació d’oli, fruita seca, patés de Viver, aigua de Chóvar i altra ‘delicatessen’ dels municipis de l’Alto Palancia. A més, 1.130 seguidors de les 16 localitats, convidats pel club, van veure el partit en les graderies del Madrigal.

Una vegada dins del feu groc la festa va continuar amb les 16 localitats com a centre d’atenció, ja que la Societat Musical i Cultural Otobesa de Xèrica amb la participació de músics de Begís, Caudiel, Sot de Ferrer i Viver, composta per 115 músics, va realitzar el primer de les dues desfilades sobre la gespa del Madrigal. En el temps de descans la desfilada es va repetir i en tots dos els afeccionats van poder gaudir amb les peces interpretades.

A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre les localitats.

Així, la iniciativa continua amb el seu exitós recorregut després d’haver donat a conèixer ja Vinaròs, Onda, Peñíscola, la Vall d’Uixó, Burriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbés, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Sueras, Tales, Aín, Albocàsser, Benasal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestre, Torre de Embesora, Villar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Santa Magdalena de Pulpis, Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos, Xodos, Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec, La Serratella, Sant Mateu, Càlig, Traiguera, Rossell, Sant Jordi, Xert, Canet lo Roig, la Jana, Cervera del Maestre, Sant Rafel del Riu, Arañuel, Argelita, Ayódar, Castillo de Villamalefa, Cirat, Cortes de Arenoso, Espadilla, Fanzara, Fuente de la Reina, Ludiente, Montán, Montanejos, Puebla de Arenoso, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat, Villahermosa del Río, Fuentes de Ayódar,  Villanueva de Viver, Bejís, Benafer, Caudiel, Chóvar, El Toro, Gaibiel, Geldo, Higueras, Jérica, Matet, Pavías, Sot de Ferrer, Teresa, Torás, Vall de Almonacid i Viver.

Compartir.