El líder cau a Albacete (1-0)
||||

El Villarreal B segueix en el més alt de la taula malgrat la derrota en l’Estadi Carlos Belmonte davant el segon classificat

El Villarreal B va caure en la seua visita a l’Estadi Carlos Belmonte contra un rival d’altura com l’Albacete Balompié (1-0), que marxa segon classificat del Grup 2 de Primera RFEF. Tots dos equips van tindre ocasions de gol en la primera part i, segurament, l’empat reflectiria a la perfecció el vist sobre el terreny de joc, però un gol de penal passat el quart d’hora va decantar la balança a favor dels locals.

El Mini Submarí va eixir per totes i va gaudir de dues bones ocasions en els primers cinc minuts. El tir de Diego Collado va marxar fora i Arana ho va intentar des del centre del camp amb Bernabé, porter de l’Albacete, avançat. Malgrat el bon fer groguet, l’Albacete es va avançar molt prompte en el marcador. Una mà d’Alberto Del Moral dins de l’àrea va suposar un penal a favor del conjunt manxec que va convertir Kike Márquez enganyant a Jorgensen. No obstant això, el Mini Submarí no es va acovardir i Arana no parava d’intentar igualar el xoc amb ímpetu. El seu tir creuat des de la frontal es va anar fregant el pal. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Els homes de Miguel Álvarez ho van continuar intentant en la segona meitat amb arribades a l’àrea, però no va haver-hi ocasions clares per a cap dels dos equips. L’Albacete va saber mantindre l’avantatge malgrat els canvis del tècnic groguet, que va donar entrada a homes d’atac com Nikita Iosifov, Álex Forés o Iker Goujón. La pitjor notícia del partit, a més del resultat, va ser la lesió de Ramón Bueno en la primera part, que encara no té un diagnòstic clar.

Així doncs, el Villarreal B continua líder, però la taula classificatòria s’estreny i l’Albacete es queda a tan sols un punt del filial groc.

Fitxa tècnica

Albacete Balompié: Bernabé; Johannesson, Djetei, E. Beyomo, Emmanuel; Riki, Alberto; Rubén M., M. Fuster (m. 95, Jiménez), Sergi (m. 73, Montes Arce); i Kike M. (m. 75, Dani González).

Villarreal B: Jorgensen; M. A. Leal (m. 60, Lanchi), Dela, Martín, Tasende; S. Lozano , A. Del Moral (m. 83, Á. Forés), Ramón Bueno (m. 38, Pacheco), D. Collado (m. 60, Iosifov); N. Jackson i Arana (m. 83, Iker Goujón).

Gols: 1-0. Min. 17: Kike M..

Àrbitre: Sergio Pérez Muley (Comité Madrileny). Va amonestar als locals Riki, Kike M. i Emmanuel i als visitants A. Del Moral, Dela, S. Lozano i Á. Forés. N. Jackson va ser expulsat.

Incidències: Partit entre Albacete Balompié i Villarreal B, corresponent a la jornada 25 de la Primera RFEF, celebrat en l’Estadi Carlos Belmonte davant 6.693 espectadors.