El Levante UD alça el ‘Trofeu Jo Sóc’
El Levante UD alça el ‘Trofeu Jo Sóc’
||||

El trio format per De la Vega, Santi i Monrabal II s’imposa als pilotaris ‘groguets’ Marc, Nacho i Bueno en una vibrant final

Triomf granota en el ‘Trofeu Jo Sóc’. El trio format per De la Vega, Santi y Monrabal II va derrotar als representants ‘groguets’ Marc, Nacho i Bueno en un ajustat xoc que, celebrat en el Trinquet Pelayo de València, va concloure amb un resultat de 60-50 a favor dels locals.

El triomf dels levantinistes en terres valencianes va decidir definitivament el títol del ‘Trofeu Jo Sóc’, ja que el trio granota es va imposar també en la partida d’anada de la final, que va acollir el Trinquet de Vila-real (45-60).

El ‘Trofeu Jo Sóc’, impulsat conjuntament pel Villarreal CF i el Levante UD, ha suposat un fort impuls per a la promoció i el foment de la pilota valenciana. Cal recordar que el Submarí, a través de la seua iniciativa de Endavant Esports, ha sigut pioner en el fet de vincular futbol i l’esport autòcton de màxim nivell, sumant-se el Levante UD a aquesta iniciativa, amb l’objectiu de donar suport i fer més gran aquesta disciplina esportiva.

Compartir.