El Juvenil A s’emporta el derbi amb suspens (3-2)

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs guanyen 3-0 en el minut 82, però al final els va tocar patir davant el CD Roda

Un derbi apassionant. El Juvenil A del Villarreal es va endur la victòria davant el Juvenil A de el CD Roda en un trepidant duel disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva. Els grocs van arribar a posar-se 3-0 en el marcador gràcies als gols de Villa, Pablo Álvarez i Darío, però van haver de patir en els minuts finals a causa dels gols de Miguel (penal) i de Vicent Abaso.

El primer gol del partit va arribar en el minut 35. Villa va marcar en caçar una pilota perduda en l’àrea després d’un xut de Akale que va treure la defensa sobre la línia de gol.

La jugada del 2-0 es va produir fregant el temps de descans. Pablo Álvarez va provar fortuna des de la frontal de l’àrea i la pilota va entrar a la porteria de Josele després de tocar en un defensa.

Després del descans la tònica del partit semblava no canviar. El Villarreal buscava ampliar la seva renda i ho va aconseguir. Corria el minut 55 del xoc quan Darío va anotar amb un potent xut després excel·lent jugada personal.

Semblava que el Juvenil A del Villarreal tenia controlat el duel, però res més lluny de la realitat. El CD Roda va aconseguir retallar distàncies en el marcador des del punt de penal. Miguel es va encarregar de transformar la pena màxima que va ser comesa sobre ell mateix. Hi havia partit.

L’equip de Pere Martí li va donar fins i tot més emoció als instants finals en marcar el 3-2 al minut 85. Vicent Abaso va rematar en posició forçada al segon pal després d’una assistència amb el cap del seu company Bellido.

Malgrat els intents finals del CD Roda el marcador ja no es mouria. El Juvenil A del Villarreal segueix ferm al capdamunt de la taula del Grup VII de Divisió d’Honor quan tan sols resten quatre jornades perquè finalitzi el campionat.

Juvenil A del Villarreal: Diego; Migue, Joan (Pepe, m. 75), Pau, Edu (Nani, m. 66); Akale (Martín, m. 66), Lozano, Chuca, Pablo Álvarez (Fran, m. 59); Darío i Villa.

Juvenil A del Roda: Josele; Trapa, Bellido, Abaso, Bruno; Siles (Miquel, m. 59), Carlos, Nicu, Hugo (Fayez, m. 69); Marc (Pablo, m. 46) i Dani.

Gols: 1-0. Min. 35: Villa. 2-0. Min. 45: Pablo Álvarez. 3-0. Min. 55: Darío. 3-1. Min. 83: Miquel, de penal. 3-2. Min. 85: Abaso.

Àrbitre: Bosch Doménech. Groga al local Chuca i al visitant Bruno.

Camp: Mini Estadi.