El Juvenil A enlluerna davant la Real Sociedad (4-1)
||||||

Els grocs golegen a l’anada de quarts de final de la Copa del Rei disputada al Mini

Espectacular. El Juvenil A del Villarreal va superar a la Real Sociedad en el partit d’anada de quarts de final de la Copa del Rei (4-1) gràcies als gols de Fer Niño (2), Arana i Baena, aquest últim des del punt de penal. També des dels 11 metres va anotar el conjunt donostiarra ja en el minut 93 del xoc per mitjà de Lobete.

El duel va ser vibrant des dels primers minuts, encara que el gol que va inaugurar l’electrònic no va arribar fins passada la mitja hora. Fer Niño va rematar de cap a la xarxa una pilota perduda en l’àrea imposant-se al porter de la Real Sociedad en la seua eixida (1-0, m. 31). Un portentós salt del ‘9’.

La resta de gols van arribar ja a la segona meitat. Fer Niño va marcar el 2-0 en el minut 52 després d’una excel·lent jugada d’equip per banda dreta que va acabar amb una rematada de taló del davanter en boca de gol.

Van ser uns minuts màgics per als grocs. Així, Filip Jorgensen va realitzar una felina estirada al 55′ i en la jugada següent va arribar el 3-0. Va ser en un contraatac mortífer del Juvenil A que va permetre a Fer Niño plantar-se sol davant la porteria de Gaizka Ayesa i en un gest de generositat regalar-li el gol a Arana, que només va haver d’empènyer la pilota a la xarxa.

La pitjor notícia d’aquesta segona meitat va ser la lesió de Binu. El lateral dret groc va haver d’abandonar el camp després d’un fort cop.

El 4-0 va tornar a tindre com a protagonista a Fer Niño. Aquest cop no va marcar ni va donar l’assistència, però sí que va provocar un penal. L’encarregat de materialitzar la pena màxima va ser Álex Baena (m. 85).

Quan semblava que el partit acabaria així, va arribar el gol donostiarra. També va ser des del punt fatídic i el seu autor va ser Lobete ja en el minut 93.

Fitxa tècnica:

Juvenil A del Villarreal CF: Filip; Binu (Enric, m. 72), Vadik, Pereiro, Dani Tasende (John, m. 87); Galdón, Carlo Adriano, Morante, Baena; Arana (Jose, m. 68) i Fer Niño (Rodri, m. 87).

Juvenil A de la Real Sociedad: Gaizka; Àlex, Ander (Iñaki, m. 66), Julen (Kortajarena, m. 57), Miguel, Yago, Markel (Unai, m. 78), Ibai, Lobete, Ander Martín i Jon Magunazelaia (Jon Karrikaburu, m. 87) .

Gols: 1-0. Min. 31: Fer Niño. 2-0. Min. 52: Fer Niño. 3-0. Min. 55: Arana. 4-0. Min. 85: Baena, de penal. 4-1. Min. 93: Lobete, de penal.

Àrbitre: Ortega Herrera. Groga al local Àlex Baena.

Incidències: Partit d’anada de quarts de final de la Copa del Rei Juvenil disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de José Antonio Reyes.