skip to content
El gran retorn d’Endavant Província
El gran retorn d’Endavant Província
||||

El poble de Vinaròs va ser el principal protagonista del xoc amb el Real Valladolid

Un gran començament. El poble de Vinaròs ha estat l’absolut protagonista del xoc contra el Real Valladolid, inaugurant aquest curs la iniciativa d’Endavant Província, que se celebra per sisena temporada consecutiva.

Fins a 600 aficionats de la localitat del Baix Maestrat van gaudir del partit abans de els val·lisoletans. Els vinarossencs també van ser representats pel seu alcalde, Guillem Alsina, que va assistir al dinar oficial de directives i van presenciar el xoc des del palco d’autoritats.

Com a reclam, la zona de fans tenia una carpa promocional d’Endavant Vinaròs, on es podia conèixer de primera mà els encants i costums de la ciutat de Castelló.

Com a colofó, la banda la Alianza de Vinaròs, composta per 70 músics i dirigida per José Ramón Renovell, va desfilar per la gespa de l’Estadi de la Ceràmica durant la previa i la mitja part del partit contra el Real Valladolid. Els músics van delectar els presents jugant diverses peces, entre les quals l’espectacular actuació de l’himne del Villarreal CF va brillar per sobre de la resta.

Endavant Vinaròs!

Compartir.