Placeholder canvas
El filial s’enfronta a un històric
El filial s’enfronta a un històric
||||

El Villarreal B es mesurarà al Real Sporting a domicili aquest divendres a les 21.00 hores en una nova cita de gran dificultat

Miguel Álvarez va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit enfront del Real Sporting de Gijón, corresponent a la jornada 9 de LaLiga SmartBank, aquest divendres a les 21.00 hores en El Molinón – Enrique Castro Quini. El tècnic de Jaén va destacar la dificultat que comporta jugar en un gran estadi davant un equip històric i la motivació i l’aprenentatge que generen aquest tipus de cites. Aquestes són les declaracions de l’entrenador del Mini Submarí:

El rival

“Com sempre que juguem fora, sabem la dificultat que entranya. Ens haurem d’adaptar una miqueta al rival. Tenim ganes de gaudir d’aquest partit perquè anem creixent. A Màlaga ja vam fer un pas cap avant i després ací amb el Burgos. Ens enfrontem un un rival d’entitat que ens farà veure on estem”.

Balanç de l’inici de lliga

“No podem estar més contents amb els xics. Acabem d’aterrar en una categoria tan complicada com LaLiga SmartBank, ens ha faltat molta gent en el camí i, com a aspecte positiu, ha hagut de debutar gent jove, que és molt important per al futur. Després de huit jornades, ens han indicat on estan els nostres punts de millora. Contra l’Sporting hi haurà molta gent jove en el camp i veurem quin comportament tenen en els moments sense pilota, que és el que hem estat treballant moltíssim. Si millorem en tots els aspectes que tenim en la llista, competirem a un grandíssim nivell en Segona”.

Visita a un feu històric

“Per descomptat que ens motiva. L’inici de lliga ha sigut molt bonic perquè hem anat als camps de Racing, Granada, Levante i Málaga amb moltíssima gent en les graderies. No sé quants aniran al camp a Gijón, però segur que molts. És un aprenentatge enorme per als xics, ja no sols futbolísticament, sinó a nivell emocional. Cal saber aïllar-se i gestionar tot això, per la qual cosa és un ensenyament fenomenal per a ells”.

A la recerca del creixement

“Cap equip té regularitat fora de casa. La regularitat que busquem és que els xics vagen creixent i que aqueix creixement es veja setmana rere setmana. Si puntuàrem sense veure creixement individual i col·lectiu, no ens valdria. Volem ser exigents amb nosaltres mateixos i ser un equip complicat per als rivals”.

Compartir.