El filial no obté botí de la seua visita al Johan Cruyff
||||

El Villarreal B signa un gran partit, però no aconsegueix puntuar en el feu del filial blaugrana (3-2)

El Villarreal B no va poder puntuar en la seua visita al Johan Cruyff (3-2). El conjunt groc va competir de poder a poder davant el FC Barcelona B en un encontre amb molt de ritme, intensitat i alternatives per a tots dos conjunts.

Els culers es van avançar en el marcador abans d’aconseguir el primer quart d’hora de partit per mediació de Konrad. En la segona meitat, els blaugranes van ampliar el resultat amb un llançament de falta executat excepcionalment per Collado (56’).

La reacció groga va ser espectacular. Res més arribar el segon tant de blaugrana, el Villarreal B va retallar distàncies amb un golàs de Juan Carlos Arana. Deu minuts després, el col·legiat va assenyalar penal per un agarrón de Copete a Peque. Manaj va ser l’encarregat de convertir la pena màxima.

Malgrat el 3-1, els grocs no es van rendir i van tornar a ficar-se en el xoc amb un gol d’Álex Millán a passada d’Antonio Pacheco. L’equip de Miguel Álvarez va buscar el punt de la igualada fins a l’últim minut, però no va aconseguir empatar la contesa.

FC Barcelona B: Carevic; Marsà (Hiroki, m. 82); Comas, R. Riera, Balde (Mármol, m. 82); Nico, Collado, Matheus (Jandro, m. 71); Konrad (Oriol Busquets, m. 93), R. Manaj (Igor, m. 82) i Peque.

Villarreal B: Jorgensen; Lanchi, Dela, Copete, Dani Tasende; Ahn (Millán, m. 70), Ros, Pacheco (Víctor Narro, m. 77), Agüero (Lozano, m. 70); Arana (Carlo Adriano, m. 77) i Harper (Hassan, m. 60).

Gols: 1-0. Min. 14: Konrad. 2-0. Min. 56: Collado. 2-1. Min. 57: Arana. 3-1. Min. 67: Manaj (p). 3-2. Min. 73: Millán.

Àrbitre: José David Martínez (Comité murcià). Va amonestar als locals Comas, Matheus, Manaj, Konrad i Collado; així com els visitants Ros, Lanchi, Agüero, Dela i Copete.

Incidències: Partit entre l’FC Barcelona B i Villarreal B corresponent al tercer encontre de la Segona Fase del Grup III de la Segona Divisió B celebrat en el Johan Cruyff de Barcelona. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Josep Mussons, expresident del FC Barcelona.