El filial acusa les baixes en Gijón (3-1)

El Villarreal B cau davant el Real Sporting malgrat el gol de Pacheco per a retallar distàncies

El Villarreal B va caure en El Molinón davant el Real Sporting (3-1) en un partit ple de baixes en la plantilla. L’equip local es va avançar amb dos gols en la primera mitja hora, Pacheco va retallar distàncies de cap en la segona meitat i els asturians van sentenciar al contraatac.

El Mini Submarí arribava a Astúries amb nombroses baixes: les dels lesionats Iker Goujón, Álex Forés, Pablo Iñiguez, Sergio Lozano i Arana i les de Jorgensen i Dela, que van jugar ahir amb el primer equip en la UEFA Europa Conference League. L’Sporting es veia fort jugant davant el seu públic i va començar fent-se amb la possessió en els primers compassos del duel. No obstant això, va ser al contraatac com es va avançar en el marcador amb un bon punt d’Aitor en el qual res va poder fer Iker Álvarez.

Després de l’arreó local durant el primer quart d’hora de joc, els groguets van començar a ser més contundents en defensa i a donar-li més pausa al joc en l’eixida de pilota i tranquil·litzar el partit per a, des de la paciència, poder fer front a un rival de l’entitat del Real Sporting. La primera ocasió groga va ser un tir d’Hugo des de la frontal, aprofitant la segona jugada, que va marxar desviat. Malgrat la millora, el Real Sporting va tornar a mossegar de manera letal i, abans de la mitja hora, Zarfino va fer el segon.

La millor ocasió del primer acte va arribar en els instants finals amb un potent tret al pal de Tasende. No obstant això, els jugadors van marxar al túnel de vestuaris amb el 2-0 en el marcador. En el descans, Miguel Álvarez va introduir en el terreny de joc a Carlo Adriano, Carlos Romero i Pacheco, canviant el sistema de joc i sumand un home més a l’atac.

El mateix Pacheco, de cap, quan a penes portava 10 minuts en el verd, va ser l’encarregat d’acurtar distàncies en el marcador i donar esperances a un Mini Submarí que volia continuar lluitant. De fet, els de Miguel Álvarez van tindre diversos acostaments en els minuts posteriors en els quals només faltava ficar el peu perquè la pilota entrara en la porteria, a més d’una rematada de cap d’Abraham a l’eixida d’un córner.

Quan millor estava el Villarreal B, va arribar el tercer gol del Sporting en una contra. Jony es va endinsar pel carril central entre els defensors groguets i va batre a Iker al mà a mà. Així doncs, va concloure el partit amb la derrota grogueta, a pesar que els xics van lluitar fins al final.

El pròxim partit del filial tindrà lloc el dimecres 12 d’octubre a les 14.00 hores en el Mini Estadi enfront de la Ponferradina.

Fitxa tècnica

Real Sporting: D. Mariño; Pol V. (m. 78, Bamba), Insua, Izquierdoz, Diego S. (m. 59, Jony); Juan, Rivera, Zarfino, Aitor G.J. (m. 36, Queipo); Cristo (m. 59, Cote) i Djuka (m. 78, Nacho).

Villarreal B: Iker Álvarez; M.A. Leal (m. 78, S. Carreira), Hugo (m. 46, Pacheco), Mbacke, Abraham, Tasende (m. 46, C. Romero); Del Moral, Rodrigo (m. 46, Carlo); D. Collado (m. 78, Ojeda), F. Niño i Haissem.

Gols: 1-0. Min. 7: Aitor G.J.. 2-0. Min. 24: Zarfino. 2-1. Min. 54: Pacheco. 3-1. Min. 73: Jony.

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Comité Castellà-Manxec). Va amonestar al local Pol V..

Incidències: Partit entre el Real Sporting i el Villarreal B, corresponent a la jornada 9 de LaLiga SmartBank, celebrat en El Molinón – Enrique Castro ‘Quini’ davant 17.124 espectadors.