El FIB es tenyeix de ‘groguet’ un cop més
El FIB es tenyeix de ‘groguet’ un cop més
||||

El Villarreal CF va tornar a col·laborar amb el Festival Internacional de Benicàssim en el seu 25è aniversari

El Villarreal CF va col·laborar un any més amb el Festival Internacional de Benicàssim a través de la iniciativa groga Endavant Cultura, que té l’objectiu és promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com a l’entorn del club groc. L’esdeveniment, que va complir el seu 25è aniversari, va comptar amb un espectacular elenc d’estrelles en el seu cartell.

Per si fos poc, el FIB també es va viure amb intensitat fora dels escenaris. Entre la multitud d’activitats que van tindre lloc, va ressaltar la celebració del tradicional partit solidari a favor de Save The Children, organitzat conjuntament entre el festival i el Villarreal CF, en què artistes i periodistes es van citar sobre el verd en un duel en què va participar Marcos Senna.

Els assistents al xoc van poder delectar veient els seus ídols musicals sobre la gespa. Bifannah, Belako, Alien Tango, Mavi Phoenix, The Hunna i Monterrosa són alguns dels grups i artistes que no van perdre l’oportunitat de calçar-se les botes per ajudar els xicotets més desfavorits.

Després del partit, Marcos Senna, en representació del Villarreal CF, va fer entrega d’una sèrie de regals als nens de Save The Children, que també van gaudir del partit i van poder conèixer tant als artistes com al excapità del Submarí Groc.

Els ‘fibers’ també van poder gaudir del futbol en els dies previs al festival participant en el Torneig 3×3 Fiber Groguet, un torneig impulsat pel Villarreal CF a través de la iniciativa d’Endavant Cultura, que es va celebrar al Càmping VIP Villacamp. Els participants, distribuïts en equips d’entre 3 i 5 membres, van disputar una infinitat de partits de quatre minuts en una competició amb format d’eliminatòries.

Els guanyadors es van emportar l’elàstica del Villarreal CF i una medalla acreditativa del triomf en la primera edició del Torneig 3×3 Fiber Groguet.

Compartir.