El Femení A se reforça baix pals
El Femení A se reforça baix pals
||||

El conjunt de Sara Monforte ha incorporat a la portera Elena de Toro per a la temporada 2020/21

El Femení A ha tancat el fitxatge de la portera Elena de Toro, que apuntalarà a l’equip dirigit per Sara Monforte de cara a la temporada 2010/21.

La portera manxega és la tercera incorporació del Femení A, després de confirmar-se en els últims dies els reforços de María Cienfuegos (migcampista) i Olivia Oprea (defensa).

L’equip ‘groguet’ està construint un il·lusionant projecte de cara a la pròxima temporada, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes ‘groguetas’, que ja militaven al Villarreal el passat curs: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, María Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Elena de Toro, col·locació i reflexos baix l’arc

Elena de Toro Aldaria (31-01-1997, Bolaños de Calatrava, Ciudad Real) és una jove portera amb grans reflexos, col·locació i capacitat de lideratge.

Als seus 23 anys, la portera manxega compta amb experiència en les categories inferiors de la Selecció Espanyola. Procedent del Fundació Albacete, arriba al Submarí amb l’experiència d’haver competit fins a cinc temporades en Lliga Iberdrola amb el conjunt blanc.

En aquesta nova etapa, Elena de Toro recala al Villarreal CF per a continuar creixent baix pals i viure una il·lusionant temporada als ordes de Sara Monforte. Bienvenida, Elena!

Compartir.