El Femení A fitxa explosivitat per banda
El Femení A fitxa explosivitat per banda
||||

La internacional veneçolana Kareylen Capdevilla arriba procedent del Yaracuyanos FC

El Femení A ha tancat el fitxatge de la jove futbolista veneçolana Kareylen Capdevilla, que reforçarà a l’equip dirigit per Sara Monforte de cara a la temporada 2020/21. Kareylen Capdevilla, que arriba procedent del Yaracuyanos FC, es converteix en la quarta incorporació del Femení A, després de confirmar-se en els últims dies els reforços de Maria Cienfuegos (migcampista), Olivia Oprea (defensa) i Elena de Toro (portera).

L’equip ‘groguet’ està construint un il·lusionant projecte de cara a la temporada que ve, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes ‘groguetas’, que ja militaven al Villarreal el passat curs: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, María Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Joventut i qualitat per tots dos carrils

Kareylen Skarleth Capdevilla Briceño (San Felipe, 03/09/2001) és una jugadora jove, amb projecció, gran recorregut i una excel·lent habilitat en l’art de l’un contra un. Explosiva i amb qualitat, pot jugar tant de lateral com d’extrem en qualsevol de les dues bandes. És internacional amb les categories inferiors de la Selecció de Veneçuela (sub-17 i sub-20) i fins i tot ha estat convocada amb l’absoluta.

Al llarg de la seua carrera esportiva ha defensat les samarretes del Yaracuyanos FC, Arroceros de Calabozo i Estudiantes de Guárico. Benvinguda al Villarreal!

Compartir.