Placeholder canvas
L’Estadi de la Ceràmica, una llar per a tota la vida
L’Estadi de la Ceràmica, una llar per a tota la vida

El segon capítol de ‘Memorias del centenario’ repassa la història del centenari camp del Villarreal

El Villarreal CF llança el segon capítol de ‘Memorias del Centenario’, que aprofundeix sobre la història de l’Estadi de la Ceràmica, la llar de l’equip groc durant els seus quasi 100 anys d’història.

L’Estadi de la Ceràmica, inaugurat el 17 de juny de 1923 sota el nom de Camp del Villarreal, és un feu quasi centenari que ha albergat els partits a casa del Submarí durant tota la seua història. Així mateix, és un dels camps més antics i amb major solera del futbol espanyol. No en va, al costat de l’Estadi de Mestalla i l’Estadi El Molinón, l’antic El Madrigal és un dels tres camps que s’ha mantingut en el mateix lloc on van ser construïts.

Aquest especial reportatge, centrat en el feu groc, compta amb els testimoniatges de Vicente Gil, historiador i antic arxiver municipal; Julián García Candau, prestigiós periodista de Vila-real; Manuel Vilanova, fill de Manuel Vilanova, exjugador i directiu del club; Fernando Peris, fill de l’exalcalde Vicente Peris i exjugador del CD Villarreal; i Fernando Roig, actual president del club i gran impulsor de l’Estadi de la Ceràmica.

Contribueix en la construcció de l’Arxiu Històric!

Amb motiu del centenari del club, el Villarreal CF ha impulsat la creació de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material vinculat al club, que permeta reconstruir i tornar a gaudir dels diferents passatges de la història del Submarí.

Aquesta és una iniciativa que, l’any de centenari del club, arriba per a quedar-se i amb la missió de recuperar les nostres arrels i enfortir els fonaments del club d’ara en avant. Per a dur-la a terme, el Villarreal CF convida als seus aficionats al fet que donen a conéixer fotos, vídeos, objectes o documents que puguen resultar d’utilitat per a formar un arxiu històric de qualitat.

Els aficionats poden contactar amb el club per a col·laborar en la iniciativa emplenant un formulari en línia, per telèfon (964 500 250) o acudint a la Tenda del Centre (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Ajuda’ns!

Compartir.