skip to content
El EDI groguet viu en Màlaga una jornada inoblidable
El EDI groguet viu en Màlaga una jornada inoblidable
||||

El Villarreal venç un partit a Las Palmas i perd davant Eibar i Granada en la segona fase de LaLiga Genuine

L’equip EDI del Villarreal CF va gaudir d’una jornada més en LaLiga Genuine. El conjunt ‘groguet’ va viatjar fins a Màlaga per a disputar sobre la gespa de La Rosaleda la segona fase de la competició més integradora del panorama nacional. Els grocs van sumar una victòria davant la UD Las Palmas (1-2) i van perdre davant l’Eibar (1-2) i el Granada (1-3). El més important, en canvi, va ser l’experiència única i inoblidable que van viure els jugadors ‘groguets’ desplaçats fins a la Costa del Sol.

La competició es juga en la modalitat de Futbol 8, en partits de 4 parts de 10 minuts cadascuna. No obstant això, en LaLiga Genuine no sols sumen els resultats esportius, sinó també les actituds positives d’esportivitat que es mostren durant els partits. Per això, els equips comptaran en cada jornada amb una sèrie de punts que premiaran el comportament i accions d’esportivitat i ‘fair play’ de jugadors, entrenadors i aficions.

Per a consultar tot el calendari de partits i la classificació general de LaLiga Genuine es pot visitar la pàgina web oficial del torneig: LALIGA GENUINE

Compartir.