El Debreceni VSC arriba a Miralcamp
El Debreceni VSC arriba a Miralcamp

El Villarreal CF rep l’especial visita del club hongarés, al qual li uneix un acord de consultoria professional

El Villarreal CF va rebre el mes de febrer passat l’especial visita del Debreceni VSC. L’equip hongarés, amb el qual el Submarí manté un acord de consultoria professional, va visitar les instal·lacions esportives de l’entitat, representat per una delegació conformada per dos entrenadors i dos jugadors procedents del conjunt de Debrecen.

Els tècnics van viure una immersió completa amb el cos tècnic dels cadets del Villarreal, es van reunir amb el responsable de captació de futbol base i amb l’equip de psicòlegs. Per a finalitzar aquesta enriquidora experiència, van compartir les seues impressions amb el director de metodologia del Submarí Groc.

Mentre els entrenadors van conéixer profundament la manera de treballar del Villarreal, els jugadors hongaresos Zalan (2005) i Mark (2008) es van exercitar i van poder disputar partits amistosos amb els millors equips de la seua categoria de la Pedrera Grogueta.

Per a culminar l’experiència a Vila-real, la delegació del Debreceni VSC va gaudir del partit del Villarreal CF davant l’FC Barcelona en el renovat Estadi de la Ceràmica.

El Villarreal, compromés amb el creixement esportiu del DVSC

El Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb el Debreceni Vasutas Sport Club d’Hongria. A través d’aquesta cooperació, que té una duració de tres anys, el Submarí posarà la seua metodologia al servei de l’acadèmia de l’equip hongarés per al desenvolupament dels seus joves talents. A més, fruit d’aquest acord, tres entrenadors del futbol base del Villarreal, Pablo Alberola, Carlos Ibáñez i Álex Viña, s’han instal·lat en Debrecen per a centrar els seus esforços en el creixement de la pedrera del DVSC fins a final de la present campanya.

Compartir.