El ‘correcamins’ Alfonso Pedraza
||||

El futbolista cordovés va dominar el perfil esquerre i va repartir l’assistència del primer gol groc

Una actuació molt completa. Alfonso Pedraza va ser vital en la victòria del Villarreal davant el Real Valladolid (2-0). El jugador cordovés va ser un punyal partint des del perfil esquerre i va generar la jugada del primer gol ‘groguet’. Es va anticipar al seu rival, va recuperar la pilota, es va desempallegar de dos defensors gràcies a la seua gran camallada i va servir un excel·lent passe al cor de l’àrea perquè Chukwueze batera al meta de l’equip val·lisoletà.

Més enllà de l’assistència, cal ressaltar que Pedraza va ser el jugador que més esprints va completar de l’equip d’Unai Emery. Fins a 37 accions va aconseguir una velocitat superior a 21 quilòmetres per hora.

En els 66 minuts que va estar sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica, el ‘24’ groc va signar un volum de joc de 67 accions, convertint-se així en un dels grans arguments ofensius de l’equip d’Emery. Va encertar el 86% de les passades intentades, va executar una rematada i, valenta en el desborde, va completar amb èxit el 71% dels regats que va intentar.

En la parcel·la defensiva, la seua actuació també va ser impecable. En menys de 70 minuts, va recuperar sis pilotes i va guanyar el 100% dels duels aeris.

Per a escoltar les declaracions d’Alfonso Pedraza només cal clicar en el vídeo adjunt a aquesta notícia.