skip to content
El colofó al 2014, a Villarreal CF TV
El colofó al 2014, a Villarreal CF TV
ACF FOTOGRAFÍA

El programa oficial repassa l’espectacular ratxa del Submarí

El comiat perfecte. El programa oficial del club, Villarreal CF TV, oferirà a partir d’aquesta vesprada l’anàlisi i el millor resum de l’espectacular triomf aconseguit ahir pel Submarí enfront del Deportivo de la Coruña amb dos gols de Vietto i un altre de Jonathan dos Santos en l’últim partit dels grocs en el 2014. Els aficionatos del Villarreal podran gaudir de les entrevistes amb els protagonistes i d’imatges exclusives.

Un apartat especial dins del programa tindrà l’espot nadalenc realitzat pel club per a felicitar les festes als seus aficionats. A més, el programa explicarà els detalls de la iniciativa Endavant Província, que en aquest partit va tenir a Borriana com a protagonista, i de la celebració de la festa nadalenca en els limítrofs del Madrigal amb caràcter solidari en favor de Càrites. Finalment, la visita al centre d’Alzheimer de Villarreal també tindrà un buit en el programa oficial del Submarí.

Segueix el programa en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà avui a les 19.30 hores en Teve 4 (repetició a les 24.00), a les 23.30 hores en Televisió de Castelló, a les 21.00 hores en el Canal 56 (més repeticions) i a les 22.00 hores a Plana 2 TV. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial del Villarreal durant tota la setmana.

Compartir.