“El Celta ens exigirà molt”
“El Celta ens exigirà molt”

ACF FOTOGRAFÍA

Uría confia en la seua plantilla, encara que destaca l’alt ritme i la velocitat del conjunt gallec

El segon entrenador del Villarreal, Rubén Uría, i en absència de Marcelino García Toral, creu que el pròxim rival dels grocs, el Celta de Vigo (diumenge, 17.00 hores, Estadiod i Balaídos, en directe per Gol T i Canal + Lliga), suposarà un esforç extra per al Submarí, ja que es tracta d’un equip amb un alt ritme de joc i que obliga als seus rivals a un notable esforç físic. “Afrontem un partit que ens va a exigir moltíssim. El Celta compta amb una metodologia molt parella a la de Bielsa en l’Athletic de Bilbao. És un equip que pressiona molt, molt vertical i que t’exigeix jugar amb molta velocitat. És un rival que ens va a exigir molt, però crec que estem preparats i estem en una bona dinàmica per a traure el compromís endavant”.

Per a l’asturià, que s’asseurà en la banqueta per segona vegada després de la defunció del pare de Marcelino García Toral, la clau és no cometre errors i jugar ordenat i de forma precisa davant el conjunt celeste. “És fonamental que estiguem a un nivell alt, que afrontem el partit com estem afrontant els últims compromisos, amb intensitat i amb ganes. Sobretot cal tenir un criteri molt clar de com jugar-li al Celta: traure pilotes al costat contrari, no repetir pilotes en la mateixa zona, no jugar molt en curt… són aspectes que crec que hem de dominar i jugar amb moltíssim criteri per a poder combatre a un equip com el Celta”.

A més, Uría també va parlar de l’alta exigència que suposa una competició com l’Europa League, si bé creu que l’equip té un bloc de garanties que sabrà traure endavant el xoc. “És, malgrat el que puga semblar, el bonic que té jugar a Europa, que pràcticament no hi ha descans. Preparem el partit de la millor manera possible i en el temps del que disposem i, encara que anem a tenir alguna baixa més en defensa, ho solucionarem amb el que tenim, que no és poc. Estem molt satisfets amb la plantilla que tenim perquè estan fent un gran treball”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/uriapreviacelta_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.