skip to content
El capità del Submarí fa balanç
El capità del Submarí fa balanç
HOYOYO

Bruno Soriano es mostra “content” amb la temporada realitzada i “ambiciós” de cara al proper curs

El capità del Villarreal CF, Bruno Soriano, va fer balanç de la temporada signada pel Submarí: “Ha estat un any molt bo. Estem contents amb el treball realitzat aquest any. Hem aconseguit amb escreix els objectius que es van marcar al principi de la temporada, tot i haver arrossegat lesions importants que han minvat el nostre potencial”. A més, per al migcampista d’Artana, haver certificat la participació europea a Mestalla és un al·licient: “És un camp que últimament se’ns dóna bé i un rival que sempre cal tenir en compte. És un triomf important per a nosaltres. A més, la nostra afició ens va donar moltíssim suport i va estar amb nosaltres fins al final”.

D’altra banda, el ’21’ groc va manifestar que el proper curs la idea és superar el que s’ha aconseguit aquesta temporada: “En el Villarreal som exigents. Ens acostumem ràpid a les coses bones. Quan ens vam quedar fora de la Champions League semblava que la temporada seria un desastre i no va ser així. L’any que ve l’objectiu ha de ser millorar el que hem aconseguit aquest curs”.

Per escoltar les declaracions de Bruno Soriano tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

Compartir.