El Campus del Villarreal arriba a Tailàndia
El Campus del Villarreal arriba a Tailàndia
||||

Les províncies de Chon Buri i de Pathum Wan seran la seu de l’esdeveniment que se celebrarà a l’octubre

El Villarreal CF continua deixant empremta a tot el món. El conjunt groguet, en col·laboració amb EDO Sports, arriba a Tailàndia aquest mes d’octubre amb l’objectiu de donar a conéixer la metodologia que el club utilitza a la seua acadèmia per formar jugadors. El Campus va dirigit a tots els joves tailandesos d’entre 6 i 17 anys que vulguen participar, gaudir i aprendre de la mà dels entrenadors de la Cantera Grogueta.

La pilota com a eina d’aprenentatge

L’esdeveniment, que es desenvoluparà sota la metodologia de l’acadèmia groga, tindrà dues dates. La primera d’elles, del 10 al 14 d’octubre, serà a l’Escola de Rugbi de Tailàndia, a la província de Chon Buri; la segona, del 17 al 21 d’octubre, tindrà lloc en l’Estadi de la Universitat de Chulalongkorn, situat en Pathum Wan, Bangkok. El Campus se celebrarà de 9 a 14 hores i en ell es treballarà tant la progressió tecnicotàctica com la condició física dels més joves.

El preu final del producte és de 9900 THB (250 €), on s’inclou, junt amb la participació al Campus, l’equipament oficial del Villarreal CF Camp (samarreta i pantalons), hidratació i nutrició durant l’entrenament i un diploma oficial personalitzat del club.

Finalment, com a premi, dos participants tindran l’oportunitat d’acudir a un dels tornejos oficials del Villarreal CF el pròxim estiu. No t’ho penses més! Ja pots inscriure’t!

Campus de Chonburi: Inscriu-te ací

Campus de Bangkok: Inscriu-te ací 

Compartir.