El Campus de Pasqua, un gran èxit amb 100 participants
El Campus de Pasqua, un gran èxit amb 100 participants
||||

L’esdeveniment s’ha celebrat aquesta setmana a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica

Diversió, emocions i molt aprenentatge futbolístic per al centenar de participants que han gaudit aquesta setmana del Campus de Pasqua del Villarreal CF, que s’ha celebrat del 19 al 22 d’abril a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica.

Durant aquesta setmana, els joves talents ‘groguets’ s’han exercitat en doble sessió, treballant aspectes clau en el futbol com la psicomotricitat, la cooperació i el treball en equip. Tot això amb activitats específiques i la celebració de mini partits per categories.

Aquest divertit esdeveniment, impartit sota la metodologia i la direcció dels tècnics de la Cantera Grogueta, ha incidit en la progressió tecnicotàctica dels talents grocs, així com en el desenvolupament de la condició física, inculcant valors vinculats al Villarreal CF com el respecte, la companyonia, la tolerància i l’esportivitat.

Com a colofó, el Villarreal CF ha entregat a cadascun dels participants un diploma oficial personalitzat, que acredita que han completat amb èxit el Campus de Pasqua.

Compartir.