El Campus de Nadal, amb el primer equip
El Campus de Nadal, amb el primer equip

ACF FOTOGRAFÍA

Els participants es van fotografiar amb la plantilla aquest matí

Un record inesborrable. Els participants en l’edició 2014 del Campus de Nadal van compartir avui jornada amb els futbolistes del primer equip del Submarí, amb els quals es van fotografiar després de l’entrenament matinal que van realitzar els homes de Marcelino en la Ciutat Esportiva. Els jugadors del Villarreal van posar amb prop de mig centenar de joves promeses que es poliran en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva durant tota la setmana.

Durant el campus, de nou organitzat per Endeka Sports, els jugadors realitzen dobles sessions d’entrenament, preparació especialitzada per a porters, competicions i molt més. Tot açò, amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors i, també, estimular valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat.

A més, tots els participants en el Campus de Nadal del Villarreal CF podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal i entraran en el sorteig de diverses samarretes signades pels jugadors del Submarí. Per si no fos poc, com a novetat també rebran dues entrades per participant per al partit de Primera Divisió entre el Villarreal i l’Athletic Club de Bilbao en El Madrigal del pròxim dissabte 17 de gener (20.00 hores).

Compartir.