skip to content
El Benjamí F pot aconseguir una lliga perfecta
El Benjamí F pot aconseguir una lliga perfecta
||||

El conjunt de la Cantera Grogueta ja és campió havent guanyat tots els partits mancant una data

El Benjamí F del Villarreal és el campió d’una lliga perfecta. Els ‘groguets’ han guanyat tots els partits del campionat, aconseguint els 39 punts possibles fins al moment. Mancant una jornada per a finalitzar el torneig de lliga, l’equip de la Cantera Grogueta té l’oportunitat de véncer els 14 partits de lliga.

El conjunt dirigit per David Balaguer i Adrián Pérez és l’equip més golejador de la lliga amb 105 gols a favor. A més de totes aquestes dades que parlen per si sols, també és l’equip menys golejat del campionat, amb tan sols nou tants encaixats. Encara que aquesta estadística és mèrit de tots els integrants de la plantilla, mereixen un esment especial Aleix Bullón i Mario Poy, els dos porters de l’equip. Amb semblants estadístiques, els ‘groguets’ lideren tots els aspectes de la taula.

El conjunt de Miralcamp és l’únic equip que ha guanyat tots els seus partits i, per tant, també és l’únic equip invicte del campionat. Dins del potencial ofensiu de l’equip, hi ha un nom que destaca quant a la faceta golejadora: Adriano Monzonos, màxim golejador de la plantilla. El davanter format a Miralcamp ha anotat 29 gols en els dotze partits que ha jugat, quasi un terç dels gols de l’equip. A més, també va anotar sis gols en la fase classificatòria, fent un total de 35 gols al llarg de la temporada.

El combinat de la Cantera Grogueta va ser designat a la Lliga 5 després d’acabar la fase classificatòria. En aquella ronda, al Benjamí F li va costar arrancar la temporada, però amb el pas dels mesos, s’ha vist com l’equip ha anat progressant i ha aconseguit trobar la seua millor versió.

Tot aquest èxit del Benjamí F ve de la mà de la metodologia de la Cantera Grogueta. L’equip de Miralcamp prioritza el joc amb pilota, tractant d’eixir amb la pilota jugada i tindre el control del joc i de les ocasions. A més, també es treballa l’aspecte extraesportiu, formant als xavals i ensenyant-los valors com l’esforç, el treball en equip o el respecte.

Grans rivals

Malgrat haver guanyat tots els seus partits, el Benjamí F s’ha hagut d’enfrontar a uns rivals que no li ho han posat gens fàcil. Per a exemplificar el nivell d’igualtat que hi ha en el campionat, mancant una jornada per a acabar la lliga, hi ha quatre equips amb possibilitats d’acabar en segon lloc, com són San Pedro, Almenara Atlètic, CD Benicàssim i Sporting de Castelló, que han seguit al campió del grup de prop durant tot el torneig.

Compartir.