EFE commemora els 20 anys del Villarreal CF en Primera
EFE commemora els 20 anys del Villarreal CF en Primera
||||||

L’agència de notícies reconeixerà la trajectòria del club en una exposició de fotos exclusives per als aficionats

L’Agencia EFE reconeixerà la trajectòria del Villarreal CF pels seus 20 anys en Primera Divisió i per haver-se ficat dins dels 20 millors equips de la història en la màxima categoria del futbol espanyol (en concret, el dinové en la classificació històrica de Primera). Tot això i en vespres del 2020, la prestigiosa agència de notícies, juntament amb el club, presentaran una exposició fotogràfica baix el nom ‘Villarreal CF, 20 años en Primera’, repassant els moments més destacats.

L’exposició, d’accés lliure i gratuït, tindrà lloc en l’accés a Casals Blaus dins del Estadio de la Cerámica (al costat de la Porta 24, sobre carrer Blasco Ibáñez) del 17 de desembre al 4 de gener. La presentació es realitzarà el dilluns 16 de desembre a les 19.00 hores, en un acte exclusiu per als mitjans de comunicació, al qual assistiran el president de l’entitat, Fernando Roig, jugadors del primer equip i directius d’EFE.

D’aquesta manera, els aficionats podran gaudir d’imatges exclusives que repassaran els moments més recordats de la història recent del Submarí Groc d’una manera diferent. Ascensos, triomfs inoblidables, nits europees, jugadors històrics… Moments que els ‘groguets’ més fervents podran reviure amb especial afecte.

Premis per als aficionats que assistisquen i ho compartisquen en xarxes socials

Aquells aficionats que visiten l’exposició i compartisquen la seua experiència amb una foto utilitzant l’etiqueta #20V20, rememorant algun dels millors moments d’aquests 20 anys, participarà en el sorteig de dos premis molt especials: un viatge amb el primer equip en un desplaçament de lliga i una samarreta oficial signada per tots els components de la plantilla.

Horaris de l’exposició (accés lliure i gratuït):

  • De 18.00 a 21.00 hores: els dies 17, 18, 19, 20, 23, 27 i 30 de desembre; així com el 2 i 3 de gener del 2020.
  • De 10.00 a 13.30 hores: els dissabtes 21 i 28 de desembre; així com el dissabte 4 de gener.
  • Tancat: els dies 22, 24, 25, 26, 29 i 31 de desembre; així com l’1 de gener.

 CartelExpoEFE scaled

Compartir.