Dos punyals pels costats
Dos punyals pels costats

LFP

Mario i Adrián Marín van quallar una gran trobada en la victòria enfront del Córdoba

Doble amenaça. Els laterals del Villarreal, Mario i Adrián Marín, es van alçar ahir en protagonistes en la victòria enfront del Córdoba (0-2) en convertir-se en un autèntic mal de cap per al conjunt andalús. Formats en la pedrera del Submarí i amb una enorme projecció -24 anys en el cas de Mario i 17 per part de Marín-, els dos carrilers grocs van ser una amenaça constant per a la saga verd-i-blanca i un autèntic mur a l’hora de parar als extrems del conjunt de Djukic. “Competirem bé i ací està el resultat. Vam fer un gran partit perquè no era fàcil. El camp estava pesat, però l’equip va fer el que havia de fer. A poc a poc els resultats van arribant i solament cal seguir en aquesta línia. A més, hem mantingut la porteria a zero i és molt important”, va explicar Mario al final de l’enfrontament.

Fix en el primer equip des de fa ja cinc temporades i un dels jugadors més utilitzats, l’alacantí va destacar després de la trobada que l’actuació de l’equip estava per sobre de qualsevol individualitat: “L’important és que l’equip ha guanyat, no les actuacions individuals. Necessitàvem aquests punts, que ens ajuden a seguir en la part alta i ara tenim Copa del Rei i després un partit a casa molt complicat. Si vam sumar la victòria tindríem 24 punts que és una bona xifra”.

El cas de Marín, que ha irromput amb força en el primer equip, és ben diferent. El seu fulgurant pas pel Juvenil i els filials del Submarí ha desembocat aquesta setmana amb un precoç debut en Primera Divisió, on ja ha disputat quatre partits. “Acabe de començar i és important anar sumant minuts en Primera Divisió. La confiança del míster és molt important per a mi i solament intente respondre-li sobre el camp. Estic aprenent bastant des que estic en el primer equip. Els companys em donen molts consells i em sent molt feliç”.

No obstant açò, el de Torrepacheco és conscient del molt que li queda encara per aprendre. “Cada partit és un món i he d’anar a poc a poc aprenent dels errors que puga cometre. Cada vegada em sent més còmode i amb més confiança, però açò és una carrera de fons i cal prendre-li-ho amb calma. En aquest equip hi ha grans jugadors i cal treballar molt per a estar al màxim nivell”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/MARIO MARIN jugador5estrellas.mp4{/mp4remote}
Compartir.