Dos partits clau per al Submarí
Dos partits clau per al Submarí

ACF FOTOGRAFÍA

Cheryshev creu que part de les opcions de l’equip a Europa League passen per aconseguir bons resultats en els dos pròxims xocs

Un moment important. El migcampista del Villarreal, Denis Cheryshev, ha explicat que tant el partit d’Europa League del pròxim dijous enfront del FC Zürich (El Madrigal, 21.05 hores) com la següent cita europea –també davant els suïssos- són fonamentals per al futur del Submarí en la competició. “Aquests dos partits contra el Zürich són molt importants, són partits clave on podem aconseguir moltes coses de cara al futur a Europa. El primer, de totes maneres, és el partit del dijous. Cal plantejar-ho bé i treballar-ho molt perquè segur que serà complicat. A més, sempre hem dit que en aquest tipus de competicions cal tenir en compte l’avantatge que suposa jugar a casa. Estem preparats per a afrontar aquestes competicions i il·lusionats amb l’Europa League. Jo personalment estic content de com s’estan donant les coses, però vull seguir creixent i millorant. No ens deixen relaxar-nos ni un moment, però ho afrontem amb la màxima il·lusió, per la nostra banda no va a ser”.

Per a l’hispà rus, a més, el fet que el campió de l’Europa League puga jugar la pròxima campanya la Lliga de Campions no suposa un afegit, sinó que és molt més important convertir-se en campió: “No és tant per jugar la Lliga de Campions, sinó que crec que no pot haver-hi un al·licient major que guanyar un torneig com l’Europa League. L’ambient en una competició així és espectacular i no ens hem de plantejar barallar per guanyar-ho, sinó anar partit a partit i anar creixent segons es vagen donant les coses. És millor no pensar-ho perquè a partir de vuitens vénen descartes de Champions i tot es complica encara més”.

A més, Cheryshev també va parlar de les pròximes cites de lliga del Submarí, que s’enfrontarà a dos rivals d’altura: “Ara vénen una sèrie de partits complicats. Sevilla i València són partits duros que s’afronten molt millor després d’una victòria. L’equip va estar molt bé contra l’Almeria, va tenir ocasions per a ficar algun gol més, però el que val és seguir guanyant, sumar tres punts que ens permeten seguir creixent. Afrontem l’any amb moltíssima il·lusió, són tres competicions i cal donar el màxim de cadascun per a estar el més amunt possible. L’equip ho està fent molt bé, està aconseguint bons resultats”.

Per a l’extrem groc, el partit del diumenge davant el Sevilla (Estadio Sánchez Pizjuán, 19.00 hores) suposarà un moment emotiu, ja que es tracta de l’últim equip pel qual va passar. El del Sevilla és cert que serà un partit especial per a mi. Allí tinc molts companys amb els quals he compartit grans moments. Estan segons i jugant molt bé, però amb les nostres armes i punts forts podrem fer-los mal”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPcheryshev211014_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.