Dona-li la carta a Papà Noel a l’Estadi de la Ceràmica!
Dona-li la carta a Papà Noel a l’Estadi de la Ceràmica!
||||

Els més xicotets ja poden recollir la seua llista de desitjos des d’aquest dimarts a les tendes oficials del Villarreal CF

Els ‘groguets’ més xicotets de la família podran entregar la seua carta a Papà Noel dissabte que ve en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica abans del partit contra el Getafe CF. Per això, des d’aquest dimarts, les cartes ja es poden recollir a les Tendes Oficials del Villarreal CF. Si eres un vertader seguidor del Submarí, podràs sorprendre Papà Noel emplenant la carta oficial del Villarreal CF, que podràs descarregar en el document adjunt a aquesta notícia i que també estarà disponible de manera gratuïta a la Tenda del Centre o la de l’Estadi de la Ceràmica.

Papà Noel ‘groguet’, present en la prèvia davant el Getafe CF

Els més xicotets podran entregar-li en mà la carta a Papà Noel aquest dissabte abans del duel davant el Getafe CF gràcies a la iniciativa d’Endavant Club Groguet. Vestit de groc per a l’ocasió, Santa Claus estarà present, des de les 16.00 hores, en la Fan Zone, coorganitzada al costat de l’Ajuntament de Vila-real, i instal·lada en la plaça adjacent al Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica.

Cal recordar que l’horari de les Tendes Oficials és el següent:

Tenda de l’Estadi de la Ceràmica:

De dimarts a divendres de 10.00 a 18.00 hores, els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i els dies de partit des de dues hores abans de la trobada fins a la conclusió d’aquest.

Tenda Oficial Centre:

Estarà oberta de dilluns a dissabte, amb un horari partit de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Compartir.