Doble homenatge a les víctimes de Hillsborough
Doble homenatge a les víctimes de Hillsborough
VILLARREAL CF

Futbolistes i aficionats signen la pancarta que dipositen en el Memorial dedicat a la tragèdia

El Villarreal CF i els seus aficionats han volgut homenatjar de nou a les víctimes de la tragèdia de l’estadi Hillsborough. Així, els futbolistes de la primera plantilla i seguidors grocs han signat la pancarta que van utilitzar dijous passat en el partit d’anada de semifinals de la present edició de la UEFA Europa League per recordar als 96 morts en aquell terrible succés, tots ells seguidors del Liverpool.

En aquesta pancarta es pot llegir el lema ‘You’ll Never Walk Alone’ i el nombre 96 recordant a les víctimes. Ara, seran els aficionats del Villarreal els que s’encarreguin de dipositar la pancarta al Memorial del Liverpool FC dedicat a la tragèdia d’Hillsborough aprofitant que aquest dijous se celebra el partit de tornada en el mític estadi d’Anfield (21.05 hores).

La tragèdia d’Hillsborough va ocórrer el 15 d’abril de 1989 a Sheffield, quan 96 persones van morir aixafades contra les tanques de l’estadi a causa d’una allau. El succés va tenir lloc durant el partit de futbol entre el Liverpool i el Nottingham Forest, corresponent a les semifinals de la Copa d’Anglaterra.

‘Fan Zone’ per als aficionats grocs a Liverpool

Els aficionats del Villarreal CF tindran un punt de trobada al centre de Liverpool per al duel d’aquest dijous. Així, la penya Celtic Submarí ha organitzat una ‘Fan Zone’ a la plaça Concert Square en la qual els seguidors grocs que ho desitgen podran signar la pancarta d’homenatge a les víctimes de Hillsborough. A més, hi haurà música en viu de 12.00 a 18.00 hores, just quan els seguidors del Submarí es desplaçaran fins a Anfield. Un cop allà, els aficionats dipositaran la pancarta d’homenatge en el Mausoleu dedicat a la víctimes de la tragèdia de Hillsborough.

Compartir.