Diverteix-te a la Fira del Corredor!
Diverteix-te a la Fira del Corredor!

VILLARREAL CF

El Villarreal CF ha instal·lat un espectacular ‘mini’ camp de futbol en el seu estand oficial

El Villarreal CF estarà present aquest divendres i dissabte a la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. El club comptarà amb un espai propi dins del pàrquing ADIF (carrer Enginyer Manuel Soto, davant del Tinglado 4) en què hi haurà diversió i entreteniment per a totes les edats.

Allà, els aficionats que s’apropen podran jugar a futbol en un xicotet camp de futbol instal·lat per a l’ocasió, compartir moments únics amb la mascota del club, Groguet, o gaudir de la presència de diversos jugadors de la primera plantilla del Villarreal CF, que assistiran a la Fira del Corredor divendres a la tarda a partir de les 18.00 hores.

En aquest Mitja Marató València Trinidad Alfonso s’estrenarà l’equip ‘Villarreal CF Runners’. De fet, els aficionats que s’hagen apuntat a la carrera a la botiga oficial del Villarreal CF podran recollir el seu dorsal i la samarreta commemorativa a l’estand del club a la Fira del Corredor. Per la seua banda, els que ja estaven apuntats a la cursa i són abonats del Villarreal CF, també podran passar-se per l’estand del club per recollir una samarreta commemorativa presentant el seu dorsal i l’abonament 17-18 del Submarí.

Per a més informació es pot contactar amb el club a la següent adreça de correu electrònic: cvfrunners@villarrealcf.es

Preus de les carreres per als abonats que formen part de ‘Villarreal CF Runners’:

  • 10k València Trinidad Alfonso (19 de novembre): 8 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà el dilluns 30 d’octubre o fins a esgotar les places disponibles.
  • Marató València Trinidad Alfonso EDP (19 de novembre): 38 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà el dilluns 30 d’octubre o fins a esgotar les places disponibles.

Per a més informació sobre les carreres es pot visitar els següents enllaços:

Compartir.