Gaudeix del triomf amb Villarreal CF TV!
Gaudeix del triomf amb Villarreal CF TV!
LFP

El programa oficial repassa la victòria groga davant el Còrdova

El programa oficial del club, Villarreal CF TV, oferirà a partir d’aquesta vesprada l’anàlisi i el millor resum del brillant triomf aconseguit ahir pel Submarí enfront del Còrdova en el Nou Arcàngel, on els grocs van guanyar per 0-2 amb dos gols de Vietto i Uche. A més, els aficionats del Villarreal podran gaudir de les entrevistes amb els protagonistes, d’imatges exclusives i l’especial seguiment a l’afició congregada en l’estadi andalús.

A més, el programa explicarà els detalls de la prèvia del duel de Copa del Rei contra el Cadis que es disputarà aquest dijous a partir de les 20.00 hores en l’estadi Ramón de Carranza. La iniciativa Endavant Província també tindrà el seu lloc reservat després de la presentació a La Vall d’Uixó d’aquest matí.

Segueix el programa en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà avui a les 19.30 hores en Teve 4 (repetició a les 24.00), a les 23.30 hores en Televisió de Castelló, a les 21.00 hores en el Canal 56 (més repeticions) i a les 22.00 hores a Plana 2 TV. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial del Villarreal durant tota la setmana.

 

 

Compartir.