“Darrere de la victòria hi ha molt de treball de tots”
“Darrere de la victòria hi ha molt de treball de tots”

ACF FOTOGRAFÍA

Soldado destaca el bon paper de tot el grup en la victòria enfront del Real Madrid

El davanter del Villarreal –i un dels protagonistes de la victòria d’ahir enfront del Real Madrid-, Roberto Soldado, va destacar després del partit que, després del gol marcat pel valencià, hi havia moltíssim treball, per la qual cosa el mèrit era de tot l’equip. “El gol ha sigut molt important per a mi, per a la meua confiança, perquè portava diversos partits sense fer gol. Estic molt content perquè serveix per a donar la victòria a l’equip, però darrere d’aquest gol, darrere d’aquesta victòria, hi ha moltíssim treball de tots els companys. I amb això és amb el que em vull quedar, que ho hem merescut, que hem treballat molt per a aconseguir aquesta victòria i açò ens fa encara més felices. Era un partit vital per a nosaltres, per a seguir a dalt, però tots coneixíem la dificultat de guanyar a un equip com el Real Madrid, que és un dels rivals més difícils que et pots trobar en el futbol”. 

A més, el punta groc va explicar que el triomf multiplica les opcions del Submarí en la taula. “Hem pogut batre’ls en el nostre camp, davant de la nostra gent i vam sumar ja dues victòries consecutives després de la mala ratxa que semblàvem haver acumulat. Seguim a dalt, prop del quart lloc, que és on volem estar i agafant diferència amb els equips de darrere, que al final de temporada van a lluitar pel mateix que nosaltres”. 

Quant al joc de l’equip, el ‘9’ del Villarreal creu que va haver-hi dues parts ben diferenciades, però que l’equip va saber estar a l’altura en ambdues. “La primera part jo crec que ens ha eixit ben tot el que havíem preparat. Teníem molt clar, amb les indicacions del míster, la qual cosa havíem de fer i la primera part així ha sigut. Hem creat moltes ocasions, hem tingut la pilota, jugat amb verticalitat i la pena ha sigut no haver fet el segon per a agafar una mica més de tranquil·litat. Crec que en la segona part eixa situació ha canviat molt i ells han tingut la pilota. Ens han creat moltes ocasions, però l’equip ha estat ben organitzat. Tots hem treballat molt bé en defensa i, al final es tracta del Real Madrid i has de defensar-te perquè ells tenen un potencial, però hem pogut aconseguir la victòria”.

Compartir.