Desafiament celeste
Desafiament celeste

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino adverteix del perill del Málaga i creu que els grocs hauran d’emprar-se a fons

Un vertader repte. L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar hui la dificultat del pròxim rival dels grocs, el Málaga CF, que visitarà demà dissabte El Madrigal (18.15 hores). El tècnic asturià no va escatimar en elogis a l’hora de parlar dels andalusos, que encaixa pocs gols i encara menys derrotes. “Juguem amb un equip que encaixa molt poc, que suma molts punts i, per açò, tenim clar que va a ser molt difícil. Dels últims onze partits només han perdut dos, i ho han fet per molt poca diferència amb Sevilla i Barcelona, dos rivals dificilíssims. Només han encaixat tretze gols fora de casa, i ara estan més precisos de cara a porta, la qual cosa els fa molt perillosos. Són un equip que juga ràpid, que cerca arribar prompte a la porteria adversària i, que es protegeix bé arrere, per la qual cosa ens va a exigir molt i ens va requerir un gran esforç. Esperem poder competir bé aquest partit, més jugant a casa, podem aprofitar aquesta jornada veient els partits dels rivals”.

Per al preparador del Submarí, a més, és una bona oportunitat perquè els grocs donen major valor a l’empat aconseguit a Bilbao el cap de setmana passat. “La idea és fer bo l’empat a Bilbao. La veritat és que la millor forma de confirmar el que es va fer a Bilbao, seria confirmar-ho ací en el nostre camp amb una victòria. Nosaltres intentarem mirar cap amunt, ja que mirant al tercer és més fàcil quedar cambres. Sabem que no serà fàcil, queda molt i no és fàcil estar al cent per cent tant temps, però se’ns presenta aquesta oportunitat i hem de lluitar-la a mort. 

Pel que fa als possibles canvis en l’onze inicial, Marcelino va reconèixer que no hi haurà moltes novetats. “No crec que hagen molts canvis en l’onze. Podem fer alguns, però ara com ara no anem a entrar en les rotacions. Queden dies per al partit del Nàpols, i portem diverses setmanes completes treballant. La dificultat arribarà amb els partits de la setmana que ve, en la qual tindrem molt poc temps de recuperació entre partit i partit.

Finalment, l’entrenador groc també va destacar que la plantilla solament pensa en la Lliga malgrat la proximitat del partit de l’Europa League davant el Nàpols del pròxim dijous (El Madrigal, 19.00 hores): “El partit de matí és important i no crec que l’equip es despiste pel partit enfront del Nàpols, sabem de la importància del partit i no crec que ens despistem”.

Compartir.