Derrota en el segon test de pretemporada
||||||

El Villarreal va caure per 2-3 davant el CD Tenerife a San Pedro del Pinatar

El Villarreal va perdre davant el CD Tenerife per 2-3 en el segon amistós de pretemporada. Una accidentada segona meitat va decantar el resultat d’un partit marcat per les interrupcions en el joc.

Després d’una igualada primera meitat, l’equip ‘groguet’ va obrir el marcador en el minut 43 amb un gran gol d’Álex Baena, precedit d’una acció individual de Gerard Moreno.

No obstant això, el Submarí no va iniciar amb bon peu el segon temps. Aconseguit el minut 50 de partit, el Tenerife va sorprendre el Villarreal amb dos gols, obra d’Apeh i Jorge.

Immediatament després, Paco Alcácer va igualar novament l’encontre en rematar a la xarxa una pilota cedida per Samu Chukwueze, que va signar una excel·lent jugada pel perfil dret.

En el minut 64, un gol en pròpia porta de Pau Torres va posar per davant al Tenerife i li va donar la victòria.

El Villarreal CF s’enfrontarà al Valencia CF aquest divendres 28 d’agost a les 20.00 hores en el tercer amistós de pretemporada, que també se celebrarà a San Pedro del Pinatar.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Asenjo; Peña, Sofian, Costa, Moreno; Kubo, Parejo, Iborra, Baena; Gerard i Fer Niño. També van jugar Pau, Filip Jorgensen, Migue, Copete, Pedraza, Chukwueze, Coquelin, Moi Gómez, Ontiveros, Raba, Paco Alcácer i Mario González.

CD Tenerife: Dani Hernández; Alberto, Suso Santana, Álex Bermejo, Nahuel, Pomares, Aitor Sanz, Joselu Moreno, Nikola Sipcic, Alonso i Olivera. També van jugar Ortolá, Méndez, Muñoz, Undabarrena, Isma López, Moore, González, Apeh, Barry, Shashoua, Jorge i Omar.

Gols: 1-0. Min. 43: Baena. 1-1. Min. 46: Apeh. 1-2. Min. 50: Jorge. 2-2. Min. 54: Paco Alcácer. 2-3. Min. 64: Pau (p.p).

Àrbitre: Francisco Hernández Maeso. Va amonestar a Pau Torres i Alfonso Pedraza.

Camp: Pinatar Arena.