Derrota al Ciutat de València
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal pateix la seua primera derrota en Lliga davant el Levante en un partit travat i molt disputat (1-0)

El Villarreal va patir la seua primera derrota de la temporada en la seua visita a l’Estadi Ciutat de València enfront del Levante (1-0) en un partit on els grocs van ser de més a menys per a acabar cedint davant un Levante lluitador i que va acabar apoderant-se de la pilota. El conjunt de Marcelino, a més, es va veure obligat a remar en contra des del minut 35, quan Jokic va acabar expulsat després de veure la segona groga.

Amb fins a vuit canvis en l’onze respecte al partit d’Europa League contra el Viktoria Plzen, el Villarreal va eixir al Ciutat de València amb la determinació de manar sobre la pilota. Els locals, no obstant açò, aprofitaven la seua bona col·locació per a parar les tímides internades grogues dels primers minuts.

Còmodes els granotes robant la pilota i eixint a la contra, el Submarí també va demostrar que sap tancar-se a la perfecció quan l’ocasió ho requereix. En el 20, va arribar una bona oportunitat per als locals a pilota parada amb una cabotada de Deyverson en el servei de cantonada, però la rematada del brasiler es va marxar alt.

El Levante discutia la possessió al Villarreal, arrossegant-ho a un lluita en el centre del camp que va resultar còmoda per als de Lucas Alcaraz, sobretot des del minut 25. A açò es va sumar la discutida expulsió de Bojan Jokic, que va veure la segona groga en el minut 37. Des d’aqueix moment, el Levante va començar a tenir la pilota i gaudir d’oportunitats, però els grocs van estrènyer les dents.

Desorientats els de Marcelino amb un futbolista menys, el Levante va tornar a prendre la iniciativa en la segona part. Amos de la pilota, els locals s’aproximaven més i més a la porteria de Areola mentre el Villarreal tractava de recol·locar-se en el terreny de joc. L’eixida de Jonathan dos Santos va equilibrar el xoc, però els grocs seguien sense trobar el camí per a disposar d’oportunitats clares de gol.

El Submarí s’apoderava bé de la pilota, però no podia superar als locals en el seu últim replegament. Encara que intentava explotar el seu joc per les bandes, van ser els blaugranes els que van acabar per avançar-se. En el 83, i després d’un centre de Ghilas, Deyverson rematava de primeres per a posar l’1-0 en el marcador. Amb prou faenes van poder fer res més els grocs, ja sense temps, per a evitar la seua primera derrota de la temporada.

Levante UD: Rubén; Iván López (Camarasa, 37’), Simao, Feddal, Juanfran, Toño; Lerma, José Mari, Morales; Roger (Ghilas, 68’) i Deyverson (Casadesús, 85’).

Villarreal CF: Aréola; Mario, Bailly, Víctor Ruiz, Jokic; Alfonso Pedraza (Samu Castillejo, 46’), Pina, Trigueros, Samuel García (Jonathan dos Santos, 57’); Nahuel (Jaume Costa, 37’) i Soldado.

Gols: 1-0, min. 82: Deyverson.

Àrbitre: Alfonso Javier Álvarez Esquerre (Comitè Català). Va amonestar a Juanfran (18’), Morales (49’) i Rubén (90’) per part del Levante i a Jaume Costa (59’), Soldado (83’) i Víctor Ruiz (86’). Va expulsar per doble groga a Jokic en el minut 35.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 de la Lliga BBVA entre el Levante UD i el Villarreal CF que es va disputar en l’Estadi Ciutat de València davant 20.038 espectadors.