Derrota del Villarreal B davant el San Fernando (0-3)
||||

El conjunt groc cau en un encontre que va concloure amb un resultat molt enganyós

El Villarreal B va perdre davant el Sant Fernando (0-3). Els grocs es van anar de buit i no van aconseguir puntuar malgrat signar un notable partit, en el qual el resultat no reflecteix per a res l’oferit en el terreny de joc, on el Mini Submarí es va imposar en el joc i en les ocasions.

El San Fernando va plantejar un partit travat i amb pocs espais per a aombrar el talent dels futbolistes d’atac del Villarreal B, als quals els va costar generar ocasions clares de perill durant els primers 45 minuts. Molt més atino va tindre el San Fernando, que, en l’equador del primer temps, es va avançar en el marcador en la seua primera oportunitat. En el minut 25, Biabiany sorprenia a Iker amb un gran tret des de la frontal que obriria el marcador.

Després del descans, amb el Villarreal B plenament mentalitzat a igualar el marcador, el San Fernando  va marcar el segon tant. En el primer minut de la represa, un tret incontestable de Saúl González posava terra pel mig i complicava el partit al Villarreal B. Malgrat la forta garrotada, el conjunt groc va reaccionar amb valentia i va començar a assetjar al seu rival.

La segona meitat de l’equip ‘groguet’ va ser una oda a la insistència. Els pupils de Miguel Álvarez van intentar, sense sort, retallar el marcador de totes les maneres. Jackson, Arana i Iosifov van posar a prova els reflexos de Perales. Dela fins i tot va enviar un tret llunyà al travesser.

Ja en el minut 90 i amb el Villarreal B bolcat a l’atac, el San Fernando va matar el partit anotant el tercer gol en un contraatac.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Iker Álvarez; M. A. Leal, Vadik (Á. Forés, m. 81), Martín (Dela, m. 58), Tasende, S. Lozano, A. Del Moral, Ramon Bueno (D. Collado, m. 58), Ahn (N. Jackson, m. 39); Iosifov i Arana.

San Fernando CD: Perales; Saúl González (Dopi, m. 84), S. Ayala, Rafa Páez, Luis Ruiz, J. Agüero (Pedro Benito, m. 77), Caballero, Carbó, Sergio Cortés; Rodrigo (Callejón, m. 60) i Biabiany (Rodríguez, m. 84).

Gols: 0-1. Min. 25: Biabiany. 0-2. Min. 46: Saúl González. 0-3. Min. 92: Pedro Benito.

Àrbitre: Albert Ávalos (Comité català). Va amonestar al local Lozano, així com als visitants Sergio Cortés, Perales, Rafa Paez, Carbó i S. Ayala.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el San Fernando CD, corresponent a la jornada 21 del Grup II de la Primera RFEF Footters celebrat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.