Derrota davant el Real Valladolid (1-2)

El Villarreal cau davant el conjunt val·lisoletà en un partit sense sort ni encert per als groguets

El Villarreal va perdre davant el Real Valladolid (1-2) en l’Estadio de la Cerámica. Els grocs van encaixar el primer tant molt ràpid i van haver de remar a contra corrent tot el partit. La falta d’encert també va condemnar a un equip que no va trobar el gol i que va encaixar la derrota.

El Submarí tornava a jugar davant el seu públic després de la impressionant victòria davant el Real Madrid en el Santiago Bernabéu (2-3). A més, el conjunt de Quique Setién arribava a la cita en un gran moment esportiu després d’acumular 16 dels últims 18 punts en lliça.

Malgrat això, van començar malament les coses per al Villarreal. En el minut 2, el Real Valladolid es va avançar en el marcador. El conjunt val·lisoletà va combinar amb encert a l’interior de l’àrea i Amallah va culminar l’acció definint subtilment davant Reina. El partit es posava costa amunt per al Submarí, al qual li tocava remuntar des de ben d’hora.

El combinat groguet va plantejar un partit obert, mentre buscava la porteria rival. En complir-se el quart d’hora de partit, el col·legiat va anul·lar el punt de l’empat per al Villarreal. Per escassos mil·límetres, Morales partia en fora de joc i el posterior gol de Chukwueze no pujava al marcador per aquesta raó.

A la mitja hora de partit, el Villarreal va tornar a la càrrega. Morales treia un dur tir que va detindre Masip després de rebre un fantàstic passe a l’espai de Lo Celso. Si el Submarí perdonava, el Valladolid castigava amb severitat. Un contraatac conduït per El Yamiq va acabar en el segon tant de val·lisoletà. Els groguets perdien 0-2. Un resultat amb el qual s’anirien al descans.

Als deu minuts de la segona meitat, Samu Chukwueze va poder retallar distàncies en el lluminós. El davanter nigerià no va encertar a definir amb la cama dreta després de retallar a Masip a l’interior de l’àrea. A l’hora de partit, Quique Setién va moure la banqueta i va introduir un triple canvi. Van saltar al verd Nico Jackson, Alberto Moreno i Étienne Capoue per a tractar d’igualar la contesa.

De nou, a 20 minutos del final, Samu Chukwueze va tindre el punt en les seues botes. Un llançament des de la frontal de l’àrea en una jugada personal va rebotar en el pal. El gol del Villarreal va arribar en el 74’. Una sabatada de Capoue des de la frontal va servir per a retallar distàncies en el marcador i encoratjava les esperances del Submarí.

Els últims 20 minutos van deixar diversos intents del Villarreal, davant un Real Valladolid, que desquiciaba a l’afició amb la pèrdua de temps. Els groguets no van trobar el gol i no van poder sumar en l’Estadio de la Cerámica.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Kiko F. (R. Albiol, m. 76), Mandi, Pau, A. Pedraza (Alberto M., m. 59); Parejo, R. Terrats (N. Jackson, m. 59), Álex B. (Capoue, m. 59); Chukwueze, Lo Celso i A. J. Morales.

Real Valladolid: Masip; Fresneda, Joaquín F., J. El Yamiq, L. Pérez; Amallah (Aguado, m. 57), Monchu (Roque Mesa, m. 67), M. Hongla (Javi Sánchez, m. 70), Kike; G. Plata (Sergio León, m. 57) i Larin (Kenedy, m. 67).

Gols: 0-1. Min. 2: Amallah. 0-2. Min. 34: J. El Yamiq. 1-2. Min 74: Capoue.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comité Gallec). Va amonestar als locals A. Pedraza, així com als visitants Amallah, Monchu, Masip, Roque Mesa, Kike i Kenedy.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Real Valladolid, corresponent a la jornada 29 de LaLiga Santander, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 14.876 espectadors.