Derrota davant el FC Barcelona (5-1)

El Villarreal Femení va intentar l’èpica després d’igualar el punt inicial blaugrana gràcies a Kayla McKenna, però no va poder resistir a la segona part

El Villarreal Femení tenia, en aquesta ocasió, un examen molt difícil com era mesurar-se al FC Barcelona. Les groguetes van lluitar amb ungles i dents durant tota la trobada, arribant a posar en un destret a les blaugranas quan Kayla McKenna, després d’una gran assistència de Lucía Gómez, igualava el marcador (1-1). No obstant això, les grogues, a partir del minut 64, ja no van saber com contindre al conjunt català.

En la primera part, l’esforç defensiu del conjunt groc va ser d’excel·lent. A penes començat el partit, Bruna va amenaçar amb un potent xut, però que va ser buidat de manera formidable per Carmen Carbonell. Les blaugranas van continuar estrenyent, posant a prova el gran esforç defensiu del Villarreal Femení, fins que van aconseguir la recompensa en el 34’ gràcies a Claudia Pina (1-0).

El pas pels vestuaris els va servir a les groguetes per a agafar aire i eixir a mossegar en els següents 45 minuts. I així va ser. Nerea Pérez li va cedir la pilota a Lucía Gómez i aquesta, al seu torn, li ho va regalar a Kayla McKenna perquè la jamaicana perforara la porteria defensada per Sandra Paños en el minut 55 (1-1).

No obstant això, a partir del 64’, el Barça va tornar a ser el vendaval que sol demostrar en els partits de Liga F. Rolfö va trencar la igualtat en el marcador amb un espectacular centre des de la banda esquerra que va acabar dins de la porteria. En el 70’, Alexia Putellas va sumar el tercer des del punt de penal, i les dues últimes dianes li les va agenciar Salma Paralluelo per a tancar el partit (5-1).