Derrota davant el Barça
||||||

El Villarreal cau davant el conjunt culer i posa fi a la seua espectacular ratxa de resultats

El Villarreal va perdre davant el FC Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica (1-4) i va posar fi a una espectacular ratxa de resultats que li havia portat a acumular cinc victòries i un empat en la represa de LaLiga. Malgrat aquest resultat, el Submarí segueix instal·lat en una meritòria cinquena posició i continua somiant amb jugar competició europea la temporada que ve.

Javi Calleja va introduir cinc canvis en l’onze respecte a l’equip que va superar al Real Betis en el Villamarín. Mario Gaspar va ser la novetat en el carril destre de la defensa, Chukwueze, Iborra i Cazorla van entrar per a formar en la medul·lar i aquesta vegada l’acompanyant de Gerard Moreno en l’atac va ser Paco Alcácer. El Barça també va eixir amb tot. Amb Messi, Suárez i Griezmann com a trident d’atac.

El conjunt culer es va avançar en el marcador quan tan sols havien transcorregut dos minuts de joc. Jordi Alba es va escapar per l’esquerra i va centrar ras cap a Griezmann en boca de gol. Pau, en el seu intent de rebutjar, es va introduir la pilota en la seua pròpia porteria. Autèntica mala sort.

El partit era frenètic. El Villarreal va respondre amb l’empat en el 14’. Chukwueze va filtrar la passada per a Paco Alcácer, el davanter valencià va aguantar prou per a enviar la pilota a Cazorla i el xut de l’asturià va ser repel·lit per Ter Stegen. Gerard Moreno va caçar el rebutge i no va perdonar (1-1). Era el gol número 16 del davanter català en LaLiga. Díhuit si comptem els dos que va anotar en Copa del Rei. Impressionant.

L’intercanvi de colps era incessant, quasi taquicàrdic. Així, el Barça va tornar a avançar-se en el marcador. Messi va assistir a Luis Suárez i l’uruguaià va anotar amb un xut amb la dreta directe a l’esquadra d’Asenjo (1-2, m. 19). Imparable.

Una de les pitjors notícies del primer acte va ser la lesió de Paco Alcácer, que va haver d’abandonar el camp deixant el seu lloc a Carlos Bacca per unes molèsties musculars. Precisament el cafeter va tindre la següent oportunitat amb un xut creuat que es va topar amb una felina estirada de Ter Stegen.

El 1-3 va arribar fregant el temps de descans amb una precisa vaselina de Griezmann després d’una altra assistència de Leo Messi. El conjunt blaugrana mostrava tot el seu arsenal ofensiu.

Javi Calleja va realitzar dos canvis més en el descans. Bruno i Moi Gómez van reemplaçar a Iborra i Gerard. El Villarreal intentava ficar-se en el partit, però el Barça es defensava mantenint la possessió de la pilota.

El súmmum de la mala sort va ser la lesió de Bacca. El colombià, que havia eixit en la primera part per les molèsties de Paco Alcácer, també va haver de retirar-se minvat muscularment. El jugador del planter Fer Niño es va posar com a referència en atac.

Els grocs ho van intentar de totes les maneres possibles, encara que el Barça també va tindre les seues oportunitats davant Asenjo, que va realitzar diverses intervencions destacables.

L’últim gol del partit va portar la signatura de Ansu Fati. El jove futbolista del Barcelona va anotar amb un xut col·locat al pal curt (1-4).

El pròxim xoc de lliga del Villarreal serà fora de casa contra el Getafe CF en el Coliseum Alfonso Pérez (dimecres, 20.30 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau, Alberto Moreno; Chukwueze, Anguissa, Iborra (Bruno, m. 46), Cazorla (Trigueros, m. 55); Gerard (Moi Gómez, m. 46) i Paco Alcácer (Bacca, m. 35 (Fer Niño, m. 69)).

FC Barcelona: Ter Stegen; N. Semedo (Rakitic, m. 59), Piqué (Araújo, m. 81), Lenglet, Jordi Alba; Sergi Roberto, Sergio Busquets (Braithwaite, m. 71), Arturo Vidal; Messi, Luis Suárez (Riqui Puig, m. 59) i Griezmann (Ansu Fati, m. 71).

Gols: 0-1. Min. 2: Pau, en pròpia porta. 1-1. Min. 14: Gerard. 1-2. Min. 19: Luis Suárez. 1-3. Min. 44: Griezmann. 1-4. Min. 86: Ansu Fati.

Àrbitre: Del Cerro Grande (C. Madrileny). Groga al local Pau.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 34 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica.