Derrota a Vitòria

HOYOYO

El Villarreal cau davant l’Alavés en un partit en què va anar de menys a més (2-1)

El Villarreal va recollir una derrota en la seua visita a Mendizorrotza davant l’Alavés en un partit en què els grocs van anar de menys a més i van fregar l’empat en els últims compassos. Ibai i Rodrigo Ely van marcar per als vitorians a la primera part, mentre que Bakambu va anotar per al Submarí ja en el segon acte. Malgrat aquest resultat negatiu, el Villarreal segueix instal·lat en la cinquena posició de LaLiga Santander.

El conjunt entrenat per Fran Escribá tenia fins a set baixes per a aquest xoc en Mendizorrotza, cinc per lesió (Asenjo, Cheryshev, Castillejo, Jonathan dos Santos i Rukavina) i dues per sanció (Soldado i Víctor Ruiz). Massa llast.

Andrés Fernández va evitar que el conjunt vitorià s’avancés en el marcador al minut 7. El porter groc va realitzar dues aturades de mèrit a xuts d’Ibay i Deyverson. El Submarí va respondre passat el primer quart d’hora. Bakambu va centrar ras i Soriano es va treure un xut al pal curt que va tallar Pacheco.

L’Alavés va anar creixent en el partit i es va avançar passada la mitja hora. Ibai Gómez va xutar una tremenda volea des de la frontal de l’àrea i la pilota va entrar enganxada al pal dret de la porteria d’Andrés (1-0, m. 34). El Villarreal va intentar reaccionar, però l’equip local va tornar a colpejar amb duresa. El segon gol vitorià va arribar després d’una centrada de Kiko Femenía que va ser rematada de cap a la xarxa per Rodrigo Ely fregant el temps de descans (2-0, m. 44).

Després del pas pels vestidors, el Villarreal va millorar. Els grocs van fer un pas cap endavant amb l’objectiu de retallar distàncies. Ho va aconseguir. Un robatori en banda dreta va permetre a Cédric Bakambu disparar amb duresa escorat i l’esfèric va entrar a la porteria després de tocar en un defensa de l’Alavés i va realitzar una paràbola imparable per Pacheco (2-1, min. 69).

El Submarí va intensificar el seu domini en els últims compassos, fregant el gol de l’empat en diverses ocasions. La millor ocasió, sens dubte, va estar a la bota dreta Cédric Bakambu ja en el temps de descompte. El xut creuat del ’17’ groc va marxar llepant la fusta i amb ell les esperances grogues.

El proper partit del Villarreal serà aquest dissabte 22 d’abril a l’Estadi de la Ceràmica davant el CD Leganés (16.15 hores).

Deportivo Alavés: Pacheco; Kiko Femenía, Rodrigo Ely, Laguardia, Theo Hernández; Toquero (Katai, m. 76), Llorente, Camarasa (Vigaray, m. 88), Manu García, Ibai (Alexis, m. 74); i Deyverson.

Villarreal CF: Andrés, Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Adrián (Santos Borré, m. 66), Bruno, Rodrigo (Trigueros, m. 56), Soriano; Sansone (Leo Suárez, m. 86) i Bakambu.

Gols: 1-0. Min. 34: Ibai. 2-0. Min. 44: Rodrigo Ely. 2-1. Min. 69: Bakambu.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (C. Català). Groga al local Toquero; així com als visitants Bakambu, Musacchio, Soriano i Jaume Costa.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 de LaLiga Santander disputat a l’estadi Mendizorrotza.