Derrota a Tarragona

HOYOYO

Els grocs cauen davant el Nàstic en el seu segon amistós de la pretemporada

El Vilalrreal va caure derrotat en el seu segon partit de la pretemporada contra el Nàstic de Tarragona (2-0) en un xoc on els grocs, tot i disposar de les seues oportunitats i dominar el partit, no van poder davant d’un rival que sí que va treure molt partit de cada arribada a la meta groga. El xoc va servir perquè el Submarí continuï el seu període de rodatge, amb dos onzes diferents en cada part del xoc.

A la primera part, i encara que el domini i les oportunitats van ser per al Villarreal, el Nàstic va treure or de la seua primera ocasió. En el 15, un ràpid contraatac després d’un desajust defensiu dels grocs, va permetre que Omar, en l’un contra un davant Andrés, avancés als granes.

El gol va alliberar als locals, que van avançar les seues línies i van començar a buscar el robatori de pilota al centre del camp. Al 33, Sansone manava la pilota a l’escaire després d’una bona jugada col·lectiva dels grocs, però no seria fins al límit del descans en què el Villarreal tornaria a disposar d’una ocasió clara. Així, en el 44, Mario, després d’un centre de Jaume Costa, manava la pilota alt després caçar un rebot en l’àrea.

A la segona part, el Nàstic va prendre el control en el primer quart d’hora i, tot i que el Submarí va saber reaccionar en els primers minuts, de nou van ser els locals els que van trobar el gol. En el 75, Emaná posava el 2-0 amb un xut ras que deixava el xoc ja sentenciat.

Gimnàstic de Tarragona:

Onze de la primera part: Dimitrievski; Kakabadze, Perone, Djetel, Abraham, Zahibo, Tejera, Maikel Taula, Omar, Barreiro i Brugui.

Onze de la segona part: Perales (Àlex m. 85); Pol, Suzuki, Xavi Molina, Carlos Blanco, Carlos García, Juan Muñiz, Delgado, Iván, Rayco i Emaná.

Villarreal CF:

Onze de la primera part: Andrés; Mario, Bonera, Pau, Jaume Costa; Rodrigo, Chuca, Leo Suárez, Soriano, Sansone i Mario González.

Onze de la segona part: Barbosa; Rukavina, Semedo, Víctor Ruiz, Marín; Ramiro, Imanol, Raba (Cedrés, m. 85), Castillejo; Soldado i Bakambu.

Gols: 1-0. Min. 15: Omar. 2-0. Min. 75: Emaná.

Àrbitre: Josep Subirats (Comitè Tarraconense). Va amonestar Soriano (29′), Víctor Ruiz (49′) i Semedo (75′) per part del Villarreal.