Derrota a La Rosaleda

LALIGA

El Villarreal cau per la mínima en la seua visita al Málaga (1-0)

No va poder ser. El Villarreal va caure per la mínima en la seua visita La Rosaleda (1-0) en un xoc on els grocs ho van intentar en tot moment però no van poder portar-se els tres punts del coliseu andalús. Els grocs, voluntariosos, ho van intentar per tots els mitjans, però un solitari tant de penal de Chory va servir perquè els locals es portaren la victòria.

Va ser una primera part de poques ocasions. El Villarreal va tractar de dominar el centre del camp des del principi, però els andalusos van eixir amb molta espenta per a tractar de crear problemes a dalt. Malgrat l’eixida en tromba del Málaga, els grocs es van plantar bé en defensa i van començar a robar per a eixir des d’arrere.

Encara que el Submarí va començar a manar sobre la pilota i a aproximar-se a l’àrea de Roberto, el Málaga mossegava en cada eixida i, a deu minuts del descans, va arribar el gol dels locals. En una bona jugada de Rolan, l’uruguaià va caure derrocat davant l’eixida d’Asenjo i el col·legiat, sense pensar-ho, va assenyalar penal. Chory, des dels onze metres, es va encarregar de posar per davant al Málaga.

Els grocs van eixir amb ànims renovats en la segona part, però el Málaga se sentia molt còmode. Esperant arrere al Submarí, tractava de robar per a eixir amb velocitat. Javi Calleja tractà de donar un nou aire amb l’eixida d’Enes Ünal, Raba i Roger Martínez i els grocs ho van intentar tot, però, fet i fet, el solitari tant de Chory va acabar donant el triomf al Málaga.

Fitxa tècnica:

Málaga CF: Roberto; Rosers, Luis Hernández, Ignasi Miquel, Torres; Lacen (Adrián González, m. 78), Iturra, Success (Alberto Bueno, m. 65), Chory (Lestienne, m. 75); Rolan i En-Nesyri.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Bonera, Jaume Costa; Rodri, Roberto Soriano, Samu Castillejo (Raba, m. 61), Fornals; Bacca (Enes Ünal, m. 53) i Sansone (Roger Martínez, m. 71).

Gol: 1-0. Min. 36: Chory, de penal.

Àrbitre: Alfonso Javier Álvarez Esquerre (Comitè Català). Va amonestar a Jaume Costa (m. 19), Asenjo (m. 35) i Roberto Soriano (m. 46) per part del Villarreal i a Lacen (m. 65) i Torres (m. 76) per part del Málaga.

Incidències: Partit corresponent a la trentena jornada de LaLiga entre el Málaga CF i el Villarreal CF disputat en l’Estadi La Rosaleda de la ciutat andalusa davant 19.142 espectadors.