Derrota a Anoeta

LA LIGA

El Villarreal cau davant la Real Sociedad després d’una gran primera part dels locals

Dolorosa derrota la del Villarreal hui a Anoeta. Un Submarí de nou molt castigat per les baixes, va acabar assetjat per una Real Sociedad que va anar de més a menys i va golejar als grocs en la primera part. Al final, 3-0 per als donostiarres davant un Villarreal que encaixa la seua segona derrota consecutiva en Lliga.

Van començar prompte els problemes per al Submarí. Ja en l’escalfament, Fran Escribá es va veure obligat a improvisar una defensa inèdita per culpa d’una inoportuna lesió que va deixar fora a Rukavina i va obligar al fet que N’Diaye jugara com saguer.

Els locals van prendre el control des del principi i, conscients de la feblesa del Submarí en defensa, van començar un setge constant que va cristal·litzar en el primer gol de Willian José. El brasiler, des de la segona línia, rematava una pilota pentinada per la saga groga per a posar l’1-0.

Però, per desgràcia, solament era el principi. Sense amb prou faenes temps per a respirar, la defensa del Villarreal quasi no donava abast per a tapar els buits oberts per una Real Sociedad que atacava amb tot. En el 36, i de nou en un centre lateral, Xabi Prieto anotava el segon per als blanc-í-blaus, una sagnia que es va perllongar fins al descans, al que es va arribar amb el 3-0 de Juanmi.

En la jugada del tercer tant, a més, Andrés va acabar lesionat en el genoll dret –a l’espera de proves-, amb el que Barbosa va haver d’entrar en lloc del meta murcià.

En el primer quart d’hora del segon temps, el Villarreal va millorar de forma notable. Més assentat, va començar a trepitjar el terreny de joc de la Real Sociedad, però la distància era ja insalvable. El primer va mantenir la pilota, però les oportunitats dels grocs no arribaven. La Real Sociedad es va centrar a controlar el xoc i es va aproximar en un parell d’ocasions amb perill, però el marcador ja no es va moure.

Real Sociedad de Futbol: Rulli; Odriozola, Elustondo, Raúl Navas (Agirretxe, m. 81), Kevin Rodrigues; Xabi Prieto, Illarramendi, Zurutuza; Oyarzabal, Juanmi (Carlos Vela, m. 65) i Willian José (Sergio Canales, m. 73).

Villarreal CF: Andrés (Barbosa, m. 46); Álvaro, Semedo, N’Diaye, Jaume Costa; Trigueros (Sansone, m. 79), Rodrigo, Castillejo, Fornals; Bacca (Enes Ünal, m. 69) i Bakambu.

Gols: 1-0. Min. 26: Willian José. 2-0. Min. 36: Xabi Prieto. 3-0. Min. 44: Juanmi.

Àrbitre: Javier Estrada Fernández (Comitè Català). Va amonestar a Elustondo (m. 15), Willian José (m. 38) per part de la Real Sociedad i a Jaume Costa (m. 2) i Trigueros (m. 66) per part del Villarreal.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de LaLiga Santander entre la Real Sociedad i el Villarreal disputat en l’Estadi de Anoeta davant 19.931 espectadors.