“Depenem de nosaltres i és el que volíem”
“Depenem de nosaltres i és el que volíem”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino es mostra molt satisfet després de la victòria enfront del Viktoria Plzen

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, s’ha mostrat molt satisfet després de la victòria del Submarí davant el Viktoria Plzen en El Madrigal (1-0): “Hem tingut moltes ocasions, però no hem pogut avançar-nos en el marcador en la primera part. A partir de la mitja hora de joc el partit es va igualar. En el segon temps el partit va ser més pausat, però seguíem dominant nosaltres i no ens han fet moltes ocasions de perill. Després del partit de hui depenem de nosaltres mateixos i és el que volíem. Hem tingut una relliscada en la primera jornada, però ha sigut fóra de casa. Crec que som el millor equip del grup i crec que ens correspon demostrar-ho partit a partit”.

A més, el tècnic groguet ha comentat el gran estat de forma de Leo Baptistao, l’autor de l’únic tant del Villarreal davant el Viktoria Plzen: “Esperem que seguisca marcant gols. El futbolista està molt bé. Crec que el gol de Viena li va donar molta confiança i està molt bé. Anem a intentar aprofitar aquesta ratxa i que ell continue igual”.

Marcelino també ha assegurat que els txecs no han creat ocasions de perill malgrat la seua arrencada, que no ha sorprès als groguets: “No ens ha sorprès l’arrencada dels txecs. Nosaltres esperàvem a un equip com aquest després d’analitzar-ho. Sabem que són molt dinàmics i que tenen molts homes en atac, però que tenen petits problemes en defensa”.

Amb la victòria davant el conjunt txec, el Villarreal allarga la seua alegria després de ser capdavanteres de la Lliga, posició que no els despistarà en el futur segons Marcelino: “No crec que el liderat ens despiste ni ens perjudique, estaríem més fastiguejats si en comptes d’anar primers fórem últims. És un motiu de satisfacció i orgull. Crec que té moltíssim mèrit perquè són molts punts en poques jornades. Ara ens hem de centrar en el pròxim rival i anar amb tota la nostra il·lusió per a guanyar i a veure si seguim en aquesta posició perquè açò solament es pot aconseguir amb victòries”.

 

Compartir.