Dependre d’un mateix
Dependre d’un mateix
HOYOYO

Calleja destaca que el Villarreal lluitarà per seguir en llocs europeus i adverteix del nivell del Girona FC

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha analitzat en sala de premsa el bon moment de forma pel qual travessa el Girona FC, proper rival del Submarí. “El Girona és un rival que ve fent-ho molt bé durant tota la temporada. Té una manera de jugar molt poc vista a Primera Divisió”, reconeix el preparador ‘groguet’.

Quant a les claus per endur-se el partit, Calleja ho té clar: “Hem de recuperar la pilota, la possessió, que és el que ens ha donat les victòries i el bon joc. Volem mantenir-nos fidels a la nostra idea, tenir la iniciativa i ser dominadors de les encontres”.

El tècnic groc no perd detall de l’objectiu del Submarí: “Un dels objectius de l’equip a principi d’any és el dependre d’un mateix. Busquem arribar fins al final en llocs europeus i la nostra mentalitat segueix sent aquesta, no eixir d’aquí i per això cal encadenar victòries”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja en roda de premsa, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

 

Compartir.