skip to content
“Depende de nosotros salir invictos del Mini”
“Depende de nosotros salir invictos del Mini”

Miguel Álvarez ha destacat el que suposaria mantindre la condició d’invicte (dissabte, 20.30h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà als groguets contra la UD Las Palmas, corresponent a la jornada 21 de LaLiga SmartBank. La trobada tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a partir de les 18.30 hores, en el Mini Estadi.

Aquestes són les declaracions de l’entrenador groc:

Moment de forma de l’equip

“L’equip físicament arriba bé, encara que lògicament hi ha alguns que arriben una mica més carregats per aqueixos tres partits en sis dies que ens han passat factura. Tenim alguna baixa important per lesió i alguns jugadors estan amb el primer equip. Així i tot, arribem fenomenal per a competir el partit”.

El nivell de la UD Las Palmas

“Sota el meu punt de vista, és el millor equip de la categoria amb diferència. A nivell de joc associatiu és dels millors i damunt fa aquest joc amb uns jugadors d’una qualitat tremenda. La seua classificació ho diu, és un equip difícil perquè té la capacitat de cuidar els moments sense pilota, tan sols ha rebut 12 gols. És un equip amb gent de qualitat i molt veterana”.

És a les nostres mans

“Hi ha una gran notícia i és que tot depén de nosaltres. Ells són un molt bon equip, però nosaltres ací a casa també ho som”.

Tipus de partit

“Serà semblant al de l’Andorra. Ells necessiten la pilota i el perden poc perquè tenen jugadors de molt de nivell. Per això, nosaltres hem de suportar aqueixos moments sense pilota, perquè amb pilota farem coses segur”.  

Mantindre l’invicte a casa

“Seria una xutada d’energia per a marxar-nos al descans nadalenc amb gran sensacions. A mi m’agradaria anar-nos invictes del Mini, on he estat cinc anys i mig. Aquest camp em fa molt feliç, he vist un futbol tremend per part dels xics. Quan vaig vindre estàvem en Segona B i ara estem en Segona A. Molts jugadors que han sigut ací ara estan en el futbol professional. Per això, volem anar-nos del Mini amb bones sensacions i començar una bonica història en La Ceràmica”.

Debut de jugadors del planter amb el primer equip

“És un orgull tremend per a tots els entrenadors del futbol base. Pose el cas de Carlos Romero, ell ve del C, de Tercera Divisió. Ell, en el primer partit que va debutar en LaLiga SmartBank no ho va fer molt bé, nosaltres li tranquil·litzem i li vam dir que continuara treballant, que tot arribaria. L’altre dia a Cartagena va fer un partit brutal i ara li arriba el premi de debutar amb el primer equip. Són xics que els tenim cada dia amb nosaltres, als quals els dediquem moltes hores i que els volem amb bogeria. Sembla que quan debuten ells, debutem nosaltres. És una sensació molt bonica”.

Claus del partit

“Ells han d’estar molt mal i nosaltres molt bé. Estar bé depén de nosaltres i que ells no ho estiguen també. Els xics ho saben i faran un partit brutal”.

 Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.