Demostra el teu talent musical amb ‘Groc Talent’
Demostra el teu talent musical amb ‘Groc Talent’
||||||

Inscriu la teua banda a aquest nou concurs, actua a la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica i presenta la teua candidatura per participar al SanSan Festival de Benicàssim 2020

Tens un grup i vols participar en un dels festivals més importants del panorama nacional? El Villarreal CF i el Sansan Festival han creat ‘Groc Talent’, un nou concurs en què fins a deu bandes de música provincials podran actuar a la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica durant les prèvies dels partits de Lliga i presentar així la seua candidatura per formar part de l’elenc d’artistes que es pujaran als escenaris del SanSan Festival en la seva edició del proper any 2020.

Aquest projecte està emmarcat dins de l’acord que manté el Villarreal CF amb Sansan Festival a través de la iniciativa Endavant Cultura, amb la qual el Submarí promou diferents aspectes de la vida cultural de la província de Castelló.

Com participar en Groc Talent

Per participar en aquest revolucionari concurs, les bandes hauran d’omplir aquest senzill FORMULARI, en el qual hauran d’indicar el nom de l’artista/grup, una xicoteta biografia, una foto de l’artista/grup, un telèfon de contacte, una adreça de correu electrònic, adjuntar l’enllaç a tres cançons del grup (Spotify, SoundCloud, Bandcamp o Youtube), així com un vídeo de YouTube perquè l’afició ‘grogueta’ puga valorar l’artista.

El termini d’inscripció començarà el 1 d’octubre de 2019 a les 00.00 hores i conclourà el 13 d’octubre de 2019 a les 23.59 hores.

Cal destacar que les bandes o artistes participants han de ser residents de la província de Castelló i ser majors de 16 anys, sempre que almenys un dels seus integrants sigui major d’edat. Així mateix, és imprescindible tenir un repertori d’almenys 45 minuts de durada i no comptar amb un contracte discogràfic ni editorial. Finalment, només s’admetran treballs enquadrats estilísticament dins de la línia musical del festival Sansan de Benicàssim (Indie, Pop, Rock, Alternatiu …).

Fases del concurs i votacions

Una vegada conclòs el termini d’inscripció, l’organització del SanSan Festival estudiarà i valorarà les sol·licituds i donarà a conèixer la llista d’artistes participants abans del divendres 18 d’octubre de 2019.

Les deu bandes seleccionades actuaran a la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica durant la prèvia de cada jornada. Els dies d’actuació, subjectes al calendari oficial de LaLiga, es comunicaran amb 10 dies d’antelació. No obstant això, les dates previstes són les següents: 27 d’octubre, 3 i 24 de novembre, 8 i 22 de desembre, 19 de gener, 2 i 16 de febrer i 3 de març.

El dilluns següent de cada actuació, a partir de les 12.00 hores, s’obrirà el període de votació, que estarà vigent fins al pròxim dilluns a la mateixa hora. Els aficionats grocs podran votar a la web oficial (www.villarrealcf.es/fans/groc-talent), puntuant del 1 al 5 a la banda en qüestió (sent 1 la puntuació més baixa i 5 la més alta).

Un cop realitzades les actuacions, els tres grups amb més vots emesos passaran a la gran final. El còmput de vots serà la suma del públic, del Villarreal CF i de la direcció del SanSan. La final, amb data i lloc encara per confirmar, se celebrarà entre el 16 i el 22 de març de 2020. En aquesta ocasió, un jurat professional serà qui decideixi el guanyador del certamen, que participarà en a la VII edició del Festival SanSan de Benicàssim.

Per a més informació, descarrega les bases del peu d’aquesta notícia.

BasesGrocTalent_1.pdf

Compartir.