“Guanyar seria un colp de moral important”
“Guanyar seria un colp de moral important”
ACF FOTOGRAFÍA

“Estem molt mentalizados i no se’ns ocorre una altra cosa que guanyar”, assegura Marcelino

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va assegurar que les nou jornades que resten de la temporada “cal jugar-les com si foren totes finals” i va lamentar no poder comptar amb tots els seus futbolistes de la plantilla per lesió, però va reconèixer que “són circumstàncies que passen i cal assimilar-les”. “En el futbol saps que les lesions formen part del joc i ara lamentablement no estem tenint sort en aquest sentit. És difícil d’assimilar, però en cap cas ens pot valdre d’excusa ni pensem que ens vagen a condicionar en el pròxim partit. Estem molt mentalizados i no se’ns ocorre una altra cosa que guanyar. Anem a jugar com si fóra una final i amb tota la intenció de sumar els tres punts”, va assegurar l’asturià. “Per descomptat que guanyar en aquestes circumstàncies seria un colp de moral important”, va afegir.

El preparador groguet es va mostrar molt il·lusionat amb poder tallar la ratxa negativa del Submarí: “Quan entres en dinàmiques negatives, els xicotets detalls solen caure del costat contrari. Nosaltres hem perdut punts en els últims partits que en la primera volta no perdíem. Tots volem guanyar i estic convençut que tornarem a fer-ho prompte. Però també m’agradaria que es recolzara en un moment complicat a una plantilla molt jove, que ens ha donat tantes alegries i que té una gran ambició. Cal donar-li valor a aquest equip”.

Finalment, Marcelino va considerar que en la recta final s’escurcen les distàncies entre els equips i que serà tot molt imprevisible: “En els últims deu partits de la temporada no hi ha grans diferències entre els equips d’a dalt i els de a baix perquè tots s’estan jugant alguna cosa; hi ha més dificultats per a guanyar i s’està veient en aquestes últimes jornades. Anem a anar d’un en un i plantejar-los cadascun com una final”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPmarcelino26marzoweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.