skip to content
“El partit ratifica el complicat que és guanyar-nos”
“El partit ratifica el complicat que és guanyar-nos”

LA LIGA

Marcelino destaca la competitivitat i el bon nivell que va demostrar el Villarreal

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar al final del partit enfront del Celta (0-0) que el resultat és positiu per a l’equip, que va demostrar la seua capacitat de competir i la dificultat que suposa vèncer-ho. “Veníem amb la idea d’aconseguir tres punts, però un també ens deixa contents. Ha sigut un partit complicat, però amb aquest resultat mantenim la distància amb el Celta i ve a ratificar que és molt complicat guanyar-nos. Estem molt satisfets del nivell que demostren els jugadors, del treball que ofereixen i del nivell competitiu que demostren”.

No obstant això, per al tècnic asturià és fonamental millorar en alguns aspectes. “Hem tingut cinc bones oportunitats, dels últims partits de les quals més. No hem encertat, però hem estat atacant millor en la primera part. L’última mitja hora perdíem la pilota amb facilitat i no generem perill. Hi ha hagut excessives pèrdues i així és difícil armar el joc ofensiu amb garanties”.

A més, el preparador del Submarí va lloar l’esforç dels seus futbolistes, que van oferir un gran recital físic. “Sempre li posen un ritme alt al joc, però també hem d’analitzar el que podem millorar els últims 25 minuts. Hui hi havia potser un poc de cansament. Es pot dir que estic satisfet, però no absolutament satisfet perquè cal anar a guanyar sempre”.

Compartir.