skip to content
Uche, un depredador centenari
Uche, un depredador centenari
ACF FOTOGRAFÍA

El davanter nigerià acumula 100 gols en el futbol espanyol

Un buit en la història del futbol espanyol. Ikechukwu Uche va entrar ahir en un selecte grup de futbolistes que han aconseguit marcar 100 gols a Espanya. El davanter nigerià va anotar dos gols contra l’Almeria ajudant decisivament a la victòria del Villarreal. Si he marcat cent gols a Espanya és per estar feliç i orgullós. És una bona xifra, però espero seguir marcant més. Sempre es pot millorar”, va comentar el ‘8 del Submarí.

A més, el doblet aconseguit ahir és el tercer des que vesteix la samarreta del Villarreal. L’últim ho havia aconseguit al mes de gener davant de la Reial Societat en la golejada per 5-1 a El Madrigal. Ara mateix, suma tres gols en aquesta campanya i se situa com el màxim anotador del Submarí per davant de Vietto (2) i Moi Gómez (2). “Estic molt feliç pels dos gols, ja que això ajuda a l’equip. Els davanters sempre hem d’estar atents a l’àrea esperant la pilota. És la nostra feina i això vaig fer en els dos gols contra l’Almeria“, ha afirmat.

Els dos primers gols d’Uche a Espanya els va marcar vestint els colors del Racing de Ferrol, 50 més formant en la davantera del Recreativo de Huelva, 13 defensant els interessos del Getafe, tan sols un amb el Saragossa, tres amb el Granada i fins a 31 amb el Vila-real.

 

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/uchejugador5estrellasalmeriaweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.