skip to content
Com més a dalt, molt millor
Com més a dalt, molt millor

ACF FOTOGRAFÍA

Musacchio destaca la importància d’aconseguir un triomf a Màlaga

 

El central del Villarreal, Mateo Musacchio, va destacar la importància de guanyar dilluns que ve enfront del Màlaga (Estadi El Roserar, 22.00 hores, en directe per Quatre) amb la finalitat d’acabar el més amunt en la taula, la qual cosa estalviaria obstacles als grocs en un futur. “És senzill: com més a dalt, millor. Falten cinc jornades i tractarem de sumar per a estar el més amunt possible a final de temporada. És obvi que quantes menys rondes prèvies, millor per a l’equip. Com més directes entrem, molt millor per al club i per a la plantilla. Crec que ara estem en un bon moment. Venim des d’algunes jornades defensant ben i no és sol mèrit de la defensa, sinó de tot l’equip, que es concentra a treballar per un objectiu”.

Per al rosarino, resultarà clau no encaixar davant els andalusos, instal·lats en la zona temperada de la taula. “És clau mantenir la porteria a zero. Tenim gent a dalt molt perillosa i sabem que farem ocasions i tindrem les nostres opcions. Quants menys gols ens fan, s’incrementen les possibilitats de guanyar els partits”.

Pel que fa a la participació del seu company Aleksandr Pantic, l’argentí es va mostrar molt feliç pel gran paper que està quallant el saguer serbi en les seues últimes actuacions: “M’alegre molt per Pantic. Entrena bé i s’ho deixa tot en el camp. Li va arribar l’oportunitat i va demostrar que estava preparat, que no és fàcil, perquè no tenia el ritme. És a més molt jove i té molt per aprendre. Està a un gran nivell i va demostrar que està per a jugar molt temps en el club. Crec que hi ha jugadors importants, però també està demostrat que les absències es poden suplir. Hi ha una gran plantilla i molts jugadors bons que poden fer-ho molt bé”.

Finalment, el central del Submarí també va parlar de la possibilitat de formar part de la selecció albiceleste, tot un premi al treball d’un futbolista. “Sempre es té l’esperança de jugar amb la selecció, però és un premi a tot el treball d’una temporada i no em correspon a mi decidir-ho. Sempre hi ha esperances i, fins que no done la llista definitiva, estaré atent al que ocórrega”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPmusacchio17abrilweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.